Dit zijn de meest geliefde campingplaatsen van Europa

De campinggids www.camping.info, een van de meest toonaangevende in Europa, heeft Europa’s favoriete campingplaatsen op basis van gastenbeoordelingen samengesteld. Van de meer dan 23.000 campingplaatsen is Nederland met twee campingplaatsen in Europa’s Top 100 vertegenwoordigd.

Camping Vreehorst

Camping Vreehorst is een moderne en eigentijdse camping. De camping is slechts 13 hectare groot maar beschikt wel over veel voorzieningen, zoals een binnenzwembad en buitenzwembad. Camping Vreehorst ligt niet alleen in het mooie buitengebied van Winterswijk, maar ook op slechts 3 kilometer van het gezellige centrum van Winterswijk. De vele winkels, restaurantjes en de wekelijkse warenmarkt geven dit dorp stadse allure. Camping Vreehorst is opgericht in 1971 door Age van der Heide.

 

 

Hij heeft samen met zijn zoon Henny een stuk grond gekocht om daar een camping te beginnen. In de beginjaren was de camping voornamelijk een jaarplaatsen camping. Toen in 1996 de derde generatie aan het roer kwam, werd de camping steeds meer een toeristische camping. Nu, anno 2020, is de camping een mooie mix van kampeervelden en verhuuraccommodaties en een aantal jaarplaatsen. Camping Vreehorst heeft kwaliteit en ruimte hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in vernieuwing en verruiming en zijn er luxe toiletgebouwen en bijzondere accommodaties gekomen. Alles met als doel om de gasten een zo optimale vakantiebeleving te geven.

 

 

Wat nog in Nederland werd bekroond: Europa nr. 95: Recreatiepark Het Winkel, Gelderland, Winterswijk Brinkheurne

 

 

 

 

 

Comments are closed.