Nieuwe luxe accommodaties op Camping de Lakens

Corona heeft het openbaar leven wederom stil gelegd. Maar dat betekent niet dat er geen plannen voor de toekomst worden gemaakt. Op Camping de Lakens in Bloemendaal ontbreekt het niet aan ambities. Vanaf aankomend seizoen zullen er 3 nieuwe luxe accommodaties geïntroduceerd worden: Seacocoon, Beachdome en Dunelodge. Luxe uitgevoerde accommodaties waarbij het kampeergevoel behouden blijft.

Fraai design

Dat Camping de Lakens niet voor standaard gaat is terug te zien in het fraaie design van de nieuwe accommodaties. De inrichting is zeer smaakvol en samengesteld met veel aandacht voor de omgeving. De vele ramen geven een mooi uitzicht op de omliggende duinen en zorgen ervoor dat je ook binnen dat echte buitengevoel ervaart. Allen zijn ze ruim opgezet waardoor er veel leefruimte binnen is. De accommodaties zijn voorzien van eigen keuken en sanitair, sommige zelfs met een heerlijk ligbad. De Dunelodge is geschikt voor 4 personen. De Seacocoon en Beachdome bieden ruimte aan 6 personen en zijn daardoor geschikt voor grotere gezinnen. Nog meer luxe ervaren gasten in de wellnessfaciliteiten op de camping, deze zijn inclusief bij een verblijf.

 

Lees ook dit artikel: Ga city hoppen in eigen land

 

Camping Manager Djoerd Vulto: “We zijn blij dat we ondanks een lastig jaar, toch kunnen bouwen aan onze toekomst. Met de komst van maar liefst 3 nieuwe accommodaties aankomend seizoen, kunnen we nog beter inspelen op de toenemende vraag naar luxe kamperen. We zijn trots op de unieke ontwerpen en willen onze gasten blijven verrassen.”

 

 

Onder de Kennemer Duincampings vallen 3 bekende campings. Camping Bakkum en Camping Geversduin in Castricum en Camping de Lakens in Bloemendaal. De nieuwe accommodaties zijn te reserveren op de site van Camping de Lakens.

 

 

 

 

 

Comments are closed.