RTL 4 begint 2021 met “Campinglife” duo Sander en Jessica in RTL Kampeert

In het kampeerprogramma RTLKampeert bezoekt Jessica Mendels elke week een kampeerregio in binnen- en buitenland waar zij samen met kampeerders ervaart hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Waarom is kamperen nou zo leuk en waarom zijn wij Nederlanders er zo goed in?

Sander Janson

Daarnaast besteedt Sander Janson in het programma aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Ruim aandacht is er daarbij voor nieuwe en gebruikte campers. Kamperen is in coronatijd steeds populairder en naar verwachting zijn er eind 2021 bijna 560.000 kampeermiddelen in ons land.

 

 

Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. De campings en regio’s zijn daarmee op spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht. In het item “vakantie dicht bij huis”, gaat Jessica op pad met een compacte VW camper.

Daarmee bezoekt ze meerdere campings en kampeergebieden in de Belgische Ardennen. “In deze veelzijdige streek namen we een kijkje bij attracties en bezienswaardigheden en geven we je iedere aflevering natuurlijk ook een aantal campingtips in de Ardennen”.

 

 

Sander Janson en Jessica Mendels keren in 2021 samen terug op de televisie met het kampeerprogramma van RTL 4: RTLKampeert. Het duo presenteerde samen tot 2012 het succesvolle programma Campinglife, dat wekelijks rond de 1 miljoen kijkers trok.’Nu we een gezellig gezinsleven hebben met 2 schoolgaande meisjes is het heerlijk om mijn eerste liefde weer op te pakken en met de ploeg op reis te zijn’, aldus de presentatrice.

Baptiste Vermeulen, mede-initiatiefnemer van het programma. “We zijn heel blij datwe de campings en regio’s in Spanje net voor de lock down hebben kunnen filmen. We zijn op pad gegaan in het achterland van de Costa Brava, maar laten ook de prachtige kust zien. De kampeermarkt kan zich weer profileren als de “Coronaproof vakantie” op televisie in het special intrest programma. Kamperen is heel populair onder Nederlanders en wij laten graag de nieuwste modellen, mooiste regio’s en campings zien”.

‘RTLKampeert’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 31januari van 17.25 uur tot 18:00 uur bij RTL 4.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.