Sander Janson reikt prijzen uit aan winnaars Gouden Match actie

Met het niet doorgaan van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs begin oktober, introduceerde Erwin Hymer Group Nederland de hele maand oktober de winactie “Win Uw Gouden Match”.

De klant kon een wincode aanvragen en deze inleveren bij de dealer en zo kans maken op grote prijzen zoals een nieuwe caravan t.w.v. € 20.000,- en een reis met een kampeerauto naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld.

 

 

De campagne werd dusdanig breed ingezet – onder andere via printadvertenties in vakbladen en online landelijke promotie middels banners en social media – dat de actie geen enkele klant kon ontgaan en zo zijn weg naar de showroom wist te vinden. Een groot gedeelte van de daadwerkelijke aangevraagde wincodes is ingeleverd bij een Erwin Hymer Group dealer.

 

 

Woensdag 18 november jl. was het dan eindelijk zover. In de sfeer van de Postcodeloterij reikte Sander Janson – bekende Nederlander en autoriteit op kampeergebied – de prijzen uit. De familie van Os uit IJmuiden was de gelukkige prijswinnaar van de reis naar de Noordkaap. De uitreiking vervolgde zich naar Eibergen (Gelderland) om daar de Familie Teutelink te overvallen met hun spiksplinternieuwe caravan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.