citizenM lanceert 2 nieuwe abonnementsdiensten als antwoord op de snel veranderende wereldwijde trends

citizenM zet twee global abonnementen in de markt die zich richten op de digital nomads, de thuiswerkers en de bedrijven die op zoek zijn naar invulling van het nieuwe hybride werken. Vanaf vandaag kunnen remote workers en digital nomads werken en ontspannen op een manier die perfect aansluit op hun levensstijl. Dankzij de twee nieuwe abonnementsdiensten van het lifestyle hotelbedrijf, citizenM.

Veranderende eisen

Bekend om haar aanpassingsvermogen aan de veranderende eisen van zakenreizigers, en ondersteund door technologie die het leven gemakkelijker maakt, heeft citizenM snel kunnen reageren op de drastische veranderingen in de horeca die veroorzaakt zijn door de coronavirus-pandemie. citizenM voegde, in de zomer van 2020, ‘s werelds eerste volledige contactloze hotelovernachtingen toe aan haar gehele portfolio. Hierbij kan elke gast zijn hele hotelverblijf (van aankomst tot uitchecken) beheren via de gratis app op zijn eigen smart phone.

De huidige wereldwijde verschuiving in de werkcultuur heeft een nieuwe trend teweeg gebracht: van werken op kantoor naar thuiswerken, naar waar dan ook werken. Deze trend wordt regelmatig belicht in de media maar hier is eigenlijk nog niet op ingesprongen. CitizenM heeft wederom snel gereageerd met de lancering van twee nieuwe abonnementsdiensten voor remote workers en digital nomads.

Corporate Subscription

citizenM lanceert: corporate subscription by citizenM (bedrijfsabonnement door citizenM). Een slim alles in een slaap-werk-ontmoet pakket voor bedrijven met remote workers die regelmatig reizen; gedistribueerde teams die consistent moeten (of willen) vergaderen; en lokale individuen die (soms) een beter alternatief nodig hebben dan thuiswerken.

Abonnees kunnen voor slechts 500 EURO / 550 GBP / 600 USD per maand: op elk gewenst moment in elk citizenM hotel gebruik maken van de werkfaciliteiten, drie nachten verblijven (inclusief welkomstdrankje en ontbijt) in een citizenM naar keuze, gebruik maken van de vergaderruimten, meer nachten toevoegen of meer vergaderruimte uren toevoegen tegen een 10% korting in canteenM en cloudM rooftop bars.

 

 

De corporate subscription is een pakket ontworpen voor het oplossen van alle typische problemen waar bedrijven niet langer tegenaan willen lopen zoals het betalen voor dure coworking-lidmaatschappen of kantoorruimtes, tijdverspilling aan het zoeken van hotel-/ vergaderruimte- / werkruimte-deals en geen toegang hebben tot professionele ruimtes in grote steden voor klantbijeenkomsten, workshops of entertainment. Bovendien elimineert dit pakket ook onvoorspelbaarheid in prijzen en hotelverblijf-kwaliteit.

Kopers hebben volledige flexibiliteit bij het afsluiten van hun abonnement. Kopers kunnen een maand pakket afsluiten die voor oneindig veel remote workers verkrijgbaar is (of voor zichzelf). Daarnaast is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten waarbij de 12e maand gratis is voor de frequente reiziger.

 

Lees ook dit artikel: Dit is de gids voor zakenreizen van citizenM
 

Corporate subscribers kunnen terecht in alle 21 citizenM hotels. Huidige steden: New York, Seattle, Londen, Parijs, Boston, Amsterdam, Rotterdam, Glasgow, Zürich, Genève, Kopenhagen, Washington DC, Kuala Lumpur, Taipei. Nieuwe steden die in 2021 komen: Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago.

Global Passport

citizenM lanceert: global passport. Een maand lang verblijven waar ook ter wereld tegen een vast tarief voor digital nomads die graag de wereld rond willen reizen zonder ook maar iets op werk te missen, met de ultieme flexibiliteit om maandelijks te verlengen. Het is nu mogelijk om tegen een laag gemiddeld tarief van 50 EUR / USD / GBP per nacht, bij aankoop van een volledig maand, het dure grote stadsappartement om te ruilen voor een kamer bij citizenM. Digital nomads, freelancers en avonturiers zullen de prijs van een 30-dagen-per-keer boeking veel aantrekkelijker vinden dan het ondertekenen van een dure lange termijn huurovereenkomst in één stad.

Het global passport is het perfecte werk- / woon- / reisaanbod voor een flexibele levensstijl, voor iedereen die thuiswerken wil ruilen voor werken op een plek naar keuze, voor diegene die het wonen in één stad beu zijn en willen ruilen naar wonen in elke stad die zij graag willen verkennen. Digital nomads hoeven zich geen zorgen meer te maken over productiviteitsverlies, want alle citizenM hotels hebben supersnelle gratis wifi, aangewezen werkruimtes en uitstekende locaties in de grootste steden van de wereld. Het abonnementsmodel zal ook aantrekkelijk zijn voor diegenen die langer dan een maand in een stad moeten blijven, maar geen dure en starre huurovereenkomsten willen ondertekenen.

Het globale paspoort is een wereldwijde paspoort van 30 opeenvolgende dagen bij citizenM, beschikbaar om maandelijks te kopen tegen een tarief van 50 EUR / USD / GBP per nacht, plus kortingen op eten en drinken. De prijs van een volledige maand (1500 EUR / USD / GBP) is minder dan de maandelijkse huur, voor een centrale locatie, in grote steden zoals Londen, New York, Amsterdam, Parijs, enz. Er zijn geen black-out data (data waarop het paspoort niet beschikbaar is) en de enige vereiste is een verblijf van minimaal 7 nachten op één locatie (en maximaal 29 nachten op één locatie).

Het wereldwijde paspoort van citizenM zal beschikbaar zijn in een beperkte hoeveelheid van 1000. Digital nomads die geïnteresseerd zijn in meer informatie over citizenM’s global passport, kunnen de speciale pagina bezoeken https://www.citizenm.com/global-passport en kunnen een kort aanvraagformulier invullen.

21 citizenM locaties over de hele wereld

Alle 21 citizenM-locaties in 14 steden zijn inbegrepen: Amsterdam, Rotterdam, Londen, Glasgow, Parijs, Zürich, Genève, Kopenhagen, New York, Boston, Seattle, Washington DC, Kuala Lumpur, Taipei. Nieuwe steden die in 2021 komen: Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago.

“Als je vanuit huis kunt werken, kun je echt overal vandaan werken. Dit is een once-in-a-lifetime kans om je droom waar te maken door het grootste deel van je bucketlist af te vinken zonder betaald verlof aan te vragen,” zegt Lennert de Jong, Chief Commercial Officer van citizenM. “Het enige wat je nodig hebt is een koffer en een laptop, je kunt vanuit al onze steden deelnemen aan je Zoom-vergaderingen. Nadat wij ons bedrijfsabonnement hadden voltooid, hoorden wij van veel mensen dat ze graag iets soortgelijks voor zichzelf zouden willen, maar met nog méér vrijheid om de wereld rond te reizen. We zien dat dit een once-in-a-lifetime kans is om de Netflix van de hotelbranche te worden en onbeperkte nachten aan te bieden tegen een vaste prijs.”

Robin Chadha, Chief Marketing Officer van citizenM zegt: “De levensstijl van overal en nergens werken is nu meer dan alleen een trend – het is een wereldwijde beweging, een verschuiving in de manier waarop werk wordt gezien en gedaan. Enkele van de grootste bedrijven ter wereld schakelen over op het werken op afstand om concurrerend te blijven. Tijdens de pandemie zagen ze verbeterde productiviteit, stijgende medewerkerstevredenheid, grote kostenbesparingen en vooral: betere rekrutering voor bekwame functies en diversiteit. Er wordt al jaren gesproken over het decentraliseren van werk en leven, maar de pandemie heeft een flinke duw richting de realiteit gegeven. citizenM staat in een sterke positie om op deze nieuwe realiteit te reageren door een nieuwe subscription-based business model te creëren in de hotelbranche.

Het bedrijfsabonnement en het wereldwijde paspoort zijn slechts de toevoegingen in de nieuwste innovatie streak van citizenM. 2020 was tot nu toe een jaar met drie nieuwe hotelopeningen (Seattle, Genève en Washington DC), de lancering van een nieuwe website en een nieuwe app en de introductie van contactloos verblijven in citizenM hotels (inchecken, betalingen, deuren openen, kamerbediening en meer, en dit allemaal via de eigen smartphone van de gast).

 

 

citizenM is geen traditioneel hotelbedrijf en wordt ook niet gedefinieerd onder de gebruikelijke hotel normen. citizenM is een lifestyle-merk en een hybride hotelketen, gebaseerd op een baanbrekende filosofie van ‘betaalbare luxe voor de mensen’. De ‘mensen’ zijn de frequente reizigers van vandaag: de professionals, het winkelend publiek, ontdekkingsreizigers en funlovers. De frequente reizigers van vandaag doorkruisen continenten zoals anderen straten oversteken. Voor hen is supersnelle gratis wifi belangrijker dan een chocolaatje op het kussen. Ze willen het maximale uit elke stad halen, ook al duurt hun bezoek maar een paar uur. En na een intense dag of een spannende nacht willen zij niet naar de buitenwijken reizen om in een saaie beige slaapkamer te slapen.

Zowel het bedrijfsabonnement als het wereldwijde paspoort zijn nu beschikbaar bij citizenM.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.