Nog meer luxe in het Hochfirst in Oostenrijk

5 sterren en 3 koksmutsen direct aan de pistes in een van de sneeuwzekerste en ruimste skigebieden van de Alpen: het Alpen-Wellness Resort Hochfirst hoort bij het beste wat Oostenrijk in de winter te bieden heeft. De genereuze architectuur en het uitgesproken servicekarakter van het elegante resort zijn voorbestemd om zorgeloze en bevrijde winterdagen door te brengen.

Zonder wachttijden skiën

Top Quality Skiing kan opnieuw beginnen: 112 top voorbereide, sneeuwzekere kilometer piste tussen 1.800 en 3.080 meter hoogte en 25 krachtige liftinstallaties die de wintersporters makkelijk en zonder wachttijden verdelen in het ruime skigebied, liggen aan de voeten van Hochfirst-gasten. Ze genieten op zonnige afdalingen in het zicht van de drieduizenders van veel plaats voor hun schreden. Het Beauty & Spa gedeelte van het Hochfirst werd volledig gerenoveerd. De nieuwe 2-persoonskamers en luxe-suites brengen Alpen-lifestyle nogmaals naar een hoger niveau. De “Gourmetstube Hochfirst” is met 3 koksmutsen door Gault&Millau 2020 bekroond.

 

 

Uitgelezen ambiance in nieuwe woonwerelden en Beauty & Spa

Aan de zonnige zuidzijde van het Alpen-Wellness Resort Hochfirst zijn nieuwe woonwerelden in een moderne, elegante chaletstijl ontstaan. De kunstige houtwerken en het sierlijke interieur prikkelen de zinnen, de ruime badkamers zijn ware feel goodoases. De vakantiebeleving ‘de luxe’ wordt afgerond door verglaasde balkons en grote venstervlakken die uitzicht bieden op een indrukwekkend panorama van bergtoppen. De nieuwe 2-persoonskamers “Spiegelkogl” zijn stijlvolle feel goodrijken op 35 m². De naam is afkomstig van de 3.424 meter hoge berg Spiegelkogl die zwaar besneeuwd aan het einde van het dal troont.

 

 

De 60 m² grote, met licht overspoelde Mountain Suite bekoort met optimale faciliteiten zoals een eigen sauna die wonen en wellness naadloos in elkaar laat overlopen. Buiten reizen de bergen op, binnen handbereik op het transparante zuidbalkon. Er is een prachtige plaats ontstaan om het contrast van hedendaagse luxe en tijdloze natuurschouwspel van heel dichtbij te beleven. Het Hochfirst Beauty- & Spa gedeelte werd eveneens volledig gerenoveerd en is uitgerust met vijf nieuwe behandelingsruimtes. In de uitgelezen ambiance met sierlijk interieur krijgt de gast ook een ruimtelijk feel goodgevoel bij exclusieve schoonheidsbehandelingen van Sisley Paris & Ligne ST Barth en bij massages.

Nieuw: flexibele skipasprijzen

Met een nieuw, dynamisch prijsmodel voor skipassen voelt Obergurgl-Hochgurgl de actuele trend aan. De wintersporters hebben het zelf in de hand: wie tot vijf dagen voor zijn vakantie een skipas aankoopt in de online shop, profiteert van prijzen die tot 20 procent voordeliger zijn – hoe vroeger, hoe voordeliger. Het loont om enkele weken voor de start op de piste een skiticket met enkele kliks aan te kopen. Met de aangeboden annuleringsverzekering worden alle skipassen tot 5 dagen voor eerste skipasdag terugbetaald.

Ski & Wellness Package

Diensten: 7 dagen incl. alle Hochfirst feel gooddiensten, 1 deelmassage, 6-daagse skipas – prijs p. p.: tussen 1.805 euro (in november en december) en 2.260 euro (in februari en maart) – afhankelijk van het seizoen

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.