Nederland heeft de meivakantie al weer in het vizier

Vakantieminnend Nederland heeft haar zinnen op volgend jaar gezet. Zo ziet Belvilla voor de meivakantie het aantal boekingen gemaakt door Nederlanders nu al met 40% stijgen ten opzichte van dezelfde vakantieperiode dit jaar.

Met België als de nummer 1 bestemming voor de meivakantie gevolgd door Nederland en Duitsland, blijft een vakantie dichtbij huis de trend. Om in te spelen op de wens van de klant, veilig en zonder zorgen kunnen boeken en annuleren, biedt de specialist op het gebied van vakantiehuizen een actie aan om bij eventuele annulering geld terug te krijgen.

Zinnen gezet op mei

Vakantieliefhebbers zijn nu al bezig met een mooie reis voor volgend jaar en hebben blijkbaar geleerd van de situatie van dit jaar. Toen er een lockdown kwam, werden vakanties dicht bij huis opeens erg populair. Wie te lang wachtte met boeken, zag de droomvakantiewoningen aan zich voorbijgaan.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

Nederlanders boeken daarom nu al flink voor de meivakantie. De landen België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk zijn volgens de boekingscijfers de top 5 bestemmingen onder Nederlanders voor de meivakantie in 2021.

Gratis annuleren en geld terug bij boekingen

Het is fijn om nu al te denken aan de voorjaars-, mei- of de zomervakantie van 2021. Middenin een periode van veel thuis zitten snakt iedereen meer dan ooit naar leuke vooruitzichten. En om het reizigers makkelijker te maken in deze onzekere tijden biedt Belvilla de mogelijkheid om kosteloos te annuleren indien men vóór 1 november 2020 een vakantie voor volgend jaar boekt.

 

 

Reizigers krijgen bij een eventuele annulering hun geld volledig terug, indien er binnen 43 dagen voor aankomst op de vakantiebestemming wordt geannuleerd. Deze campagne is geldig op alle vakantiewoningen, met uitzondering van woningen in een vakantiepark en Oostenrijk. Alleen al in Nederland gaat het om 1.047 woningen. Voor Oostenrijk geldt momenteel een andere actie, Flexibel Annuleren, gericht op wintersportvakanties.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.