Een robot maakt nu jouw maaltijden van KLM Catering Services

Eind vorige week opende KLM president-directeur Pieter Elbers, officieel de nieuwe robot voor de productie van World Businessclass-maaltijden bij KLM Catering Services (KCS). KLM Catering Services is het enige bedrijf ter wereld dat een dergelijke robot in gebruik neemt.

Twee keer zo hoge productie

Met het nieuwe robotsysteem gaan de handeling kosten omlaag en wordt het eenvoudiger om aanpassingen van de maaltijdtrays te verwerken. Hierdoor wordt de productie niet alleen goedkoper maar ook flexibeler en klantgerichter doordat er meer soorten producten kunnen worden opgedekt op verschillende typen trays. Aan speciale wensen van KLM passagiers kan eenvoudiger worden voldaan. Ook ligt de productie tweemaal zo hoog in vergelijking met het vorige systeem, namelijk 30.000 stuks.

 

 

De ingebruikname van deze robot bij KCS vindt plaats in een Covid19 realiteit die we ons niet konden voorstellen toen we dit besluit enkele jaren geleden namen. Een mooi stuk innovatie en investeren in de toekomst. Van de capaciteit van 30.000 maaltijden per dag gebruiken we nu maar een fractie. Desondanks ben ik blij dat we deze stap zetten. We moeten immers blijven innoveren en naar de toekomst kijken. Ook, of juist nu! Pieter Elbers – President-directeur KLM.

 

 

Het is belangrijk om ook in deze moeilijke tijden te blijven innoveren en investeren. De kwaliteit van ons product wordt hiermee weer hoger. Ik ben er dan ook trots op dat KCS deze mechanisatie als enige cateringbedrijf ter wereld in gebruik gaat nemen. Maarten Stienen – Managing Director KCS.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.