Verblijf in een boomhuis of een boerenchalet deze de winter in Neukirchen

Sinds vorig jaar kunnen gasten van het wandelhotel Gassner in Neukirchen am Großvenediger niet alleen in mooie kamers, suites en studio’s verblijven. Voor een droomvakantie ‘met gezonde afstand’ staan nu ook een romantisch boomhuis en het rustieke boerenchalet Kühnreit ter beschikking.

Wintervakantie

Of u nu kiest voor het echt vrijstaand boomhuis naast het 4-sterren wandelhotel Gassner, dat plaats biedt aan maximaal vijf personen, of voor het 150 m2 grote boerenchalet Kühnreit dat plaats biedt aan maximaal twaalf personen: op beide adressen kunt u uw wintervakantie individueel en bijna als tussen uw eigen 4 muren doorbrengen. Maar u laat het dagelijkse leven wel echt achter u.

 

 

Perfect uitgerust voor een zeer persoonlijke winterse break in de Hohe Tauern en een ideaal toevluchtsoord om te knuffelen en te ‘nestelen’: in het op palen gebouwde houten boomhuis direct naast het wandelhotel Gassner kunnen twee volwassenen en maximaal drie kinderen de nacht privé en ontspannen doorbrengen, omgeven door boomtoppen. Op een woonoppervlak van 147 m2 is er een grote woonkamer, een aparte slaapkamer voor de kinderen, een natuurlijke, luxe badkamer en onder de nok een ouderslaapkamer met kingsizebed. Oud hout uit de Gassner bossen, stenen uit het Nationaal Park Hohe Tauern en natuurlijke materialen zoals loden en linnen kenmerken de huiselijke sfeer. Door de grote raampartijen lijkt het net alsof u in de woonkamer midden in de winterse wereld staat. Vanaf het 53 m² grote houten terras kunt u uw blik laten afdwalen naar het dal en naar de met sneeuw bedekte bergen van het Nationaal Park Hohe Tauern.

Wonen net als vroeger in een oude boerderij

Een eindje van het hotel, op een rustige plek, direct naast de biologische boerderij van het wandelhotel Gassner, ligt het boerenchalet Kühnreit. In het authentieke, rustieke houten huis met een echte boerderijkamer met kacheloven, houten lambrisering, oude houten kisten, vier slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken voelen romantici zich meteen thuis. De oppervlakte van 150 m2 biedt zelfs plaats aan maximaal twaalf personen. Het badhuis met geïntegreerde infraroodcabine en de skiruimte met skischoenverwarmers zijn zeer populair. Vanuit de voordeur ziet u Neukirchen en de bergen met skipistes van de Wildkogel Arena. De rodelbaan Kühnreit slingert direct aan het boerenchalet voorbij. Maar voordat u gaat genieten van het rodelplezier willen de kippen en schapen op de biologische boerderij graag worden vereerd met een bezoekje.

 

Inspirerende & Betrouwbare informatie over vakantieland Oostenrijk

We hebben de 5 beste tips over Oostenrijk voor jou verzameld. Vul hieronder je e-mailadres in om de Oostenrijk tips direct te ontvangen.

 

De onafhankelijkheid binnen uw eigen vier muren kan gemakkelijk worden gecombineerd met alle services die bij uw boeking bij het wandelhotel Gassner zijn inbegrepen. Liefhebbers van wellness bezoeken de nieuwe 1.200 m² grote Crystal Spa. Trek een paar baantjes in het water uit de Blausee van het binnenzwembad met gekleurd licht en geïntegreerde whirlpool. Geniet van een opgieting in de Finse panoramische buitensauna, de dennen-, biologische of zoutsauna. Als extraatje na de rustfase misschien nog even genieten van een aromatische oliemassage ‘met alle zintuigen’, een bergzoutpeeling of een lichaamspakking met alpenbergdennen. Hans-Peter Gassner, eigenaar en chef-kok maakt dagelijks een Pinzgauer Extra klaar: hij serveert regionale gerechten op basis van ingrediënten van zijn eigen boerderij en uit het jachtgebied Gassner en de biologische kruidentuin. Daarna is het weer tijd om u terug te trekken in het boomhuis of boerenchalet. En in alle rust te genieten van het plattelandsleven in de Hohe Tauern.

Boomhuis Gassner – vanaf 3 nachten

Services: van 19 december 2020 tot 2 januari 2021: 1 nacht vanaf 325 euro. van 2 tot 30 januari 2021, van 6 tot 27 maart 2021, van 3 tot 11 april 2021: 1 nacht vanaf 230 euro. van 30-januari 2021 tot 27 februari 2021: 1 nacht vanaf 290 euro. van 27 februari 2021 tot 6 maart 2021, van 27 maart 2021 tot 3 april 2021: 1 nacht vanaf 260 euro per persoon.

 

 

Boerenchalet Kühnreit – per nacht en huis voor max. 12 personen

Services: van 19 december 2020 tot 2 januari 2021, van 13 tot 20 februari 2021: 1 nacht 420 euro. van 12 tot 19 december 2020, van 9 tot 30 januari 2021, van 13 tot 27 maart 2021, van 3 tot 11 april 2021: 1 nacht 300 euro. van 2 tot 9 januari 2021, van 30 januari 2021 tot 13 februari 2021, van 20 februari 2021 tot 13 maart 2021, van 27 maart 2021 tot 3 april 2021: 1 nacht 360 euro.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.