Zorgeloos fietsen met de splinternieuwe app van Fietsnetwerk

Fietsers uit binnen- en buitenland beleven dagelijks de mooiste fietsroutes langs fietsknooppunten met de innovatieve app van Fietsnetwerk.nl. De app is nu volledig vernieuwd en uitgebreid met Premium functies op basis van de laatste innovatieve technieken. Feedback van de honderdduizenden gebruikers is meegenomen in de ontwikkeling.

De Fietsnetwerk website

Met partners als UNESCO Werelderfgoed, Natuurmonumenten, Nederlands Bureau voor Toerisme en de Vogelbescherming staat het Harderwijkse bedrijf Fietsnetwerk.nl inmiddels ruimschoots op de kaart als grootste fietsroute aanbieder van Nederland. Met de ontwikkeling van de gloednieuwe Premium Fietsroute app zet het jonge team de volgende stap in haar missie om dagtoerisme op een gezonde en duurzame manier over de wereld te verspreiden.

 

 

De Basic app van Fietsnetwerk is gratis te downloaden, waarmee men nog steeds duurzaam en gezond kan genieten. Met de nieuwe functies in de Premium upgrade komt daar zorgeloos genieten bij. Onbeperkte toegang tot alle Premium functies is inbegrepen in het betaalde premium abonnement.

 

 

De fietser kan kiezen tussen een maandelijks, jaarlijks of lifetime abonnement zodat het abonnement altijd aansluit op de fietsfrequentie. Ideaal voor vakantie in eigen land of een dagje uit.

Premium functies en voordelen

  • Landscape modus om route weer te geven op gedraaid scherm
  • GPX export van de route voor fietsnavigatie
  • Spraakbegeleiding bij knooppunten
  • Route naar 1e knooppunt op apart scherm
  • Knooppunten in de buurt tonen
  • Dagelijks actualiseren van knooppunten waar nodig
  • Advertentie-vrij fietsen
  • Bewaren van favoriete fietsroutes
  • In één oogopslag zien welke routes al gefietst zijn en wanneer

Meer informatie over de nieuwe Fietsnetwerk App en de Premium abonnementen is te vinden op de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.