Leg jezelf in de watten met Logis Hotels

Genieten van lekker eten en goede wijn, relaxen in de spa en tot jezelf komen tijdens een lange wandeling. Soms is rust en stilte alles wat je nodig hebt. Speciaal voor wie zich in de watten wil laten leggen, heeft Logis Hotels, met haar persoonlijke aanpak en betrokkenheid op sociaal gebied, drie hotspots geselecteerd waar je helemaal kunt bijkomen. Met Logis struin je door de natuur, geniet je van culinaire verrassingen met ingrediënten uit de omgeving of boek je een fijne behandeling in de spa. Een feest van ontspanning voor lichaam en geest!

Onthaasten in de Achterhoek

Gelegen in het oosten van Nederland en te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen, vind je Logis Boetiek Hotel BonAparte. Het hotel heeft een fijn (verwen)zwembad, sauna, solarium, spa, fitnessruimte en een royale parktuin voor de nodige ontspanning. In het gezellige restaurant, Le Delfi, geniet je van de creaties van chef-kok Hans Wissink. De ingrediënten in zijn vindingrijke en klassieke gerechten leiden je ongemerkt naar de Gelderse streek De Achterhoek. Het hotel is ook de perfecte uitvalbasis om steden zoals Zutphen, Deventer en Hengelo te bezoeken en ook het startpunt van de mooiste fiets- en wandelroutes in de omgeving.

 

 

Welzijn op het hoogste niveau

Op ongeveer 1.15u rijden van Maastricht vind je midden in de natuur van de Ooskantons Logis Hotel Butgenbacher Hof in België. Bourgondiërs komen hier helemaal tot hun trekken. De chef-koks van het gastronomisch restaurant gaan namelijk iedere dag tot het uiterste om gasten te verwennen en gebruiken alleen verse en seizoensgebonden ingrediënten en voornamelijk lokale producten. Het holistische concept van het wellnesscentrum van het hotel is geïnspireerd door tradities uit het Verre Oosten en beschikt over meerdere sauna’s, whirlpools, een zwembad en biedt de mogelijkheid om fijne schoonheidsbehandelingen en massages te boeken. Hier is het welzijn op het allerhoogste niveau!

 

 

Wandelen en mediteren

In het oudste drop van Friesland, Oldeberkoop overnacht je bij Logis Hotel Restaurant Lunia. Het nationaal park Drents-Friese Wold bevindt zich op ongeveer 15 min. rijden van het hotel en wandelliefhebbers hebben de keuze uit maar liefst drie bossen om in bij te komen of te mediteren. In het restaurant wordt op de klassieke Franse wijze met een moderne twist gekookt en de menukaart biedt een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. Lees na een actieve dag in de bossen in ontspanning eindelijk dat ene boek uit en bestel bij mooi weer een goed glas wijn op het grote terras. Ook is het mogelijk om hier een high tea te reserveren. Gewoon voor jezelf.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.