De Atlantische Kust Frankrijk nu ook op Instagram

De Atlantische Kust Frankrijk strekt zich uit over ongeveer 1200 kilometer, tussen de kustplaats La Baule in het Département Loire-Atlantique en Hendaye in Baskenland. Hier wisselen fijne zandstranden zich af met dennenbossen, de zoutpannen van Guérande, duinen, indrukwekkende landschappen en fascinerende steden als Bordeaux, Nantes, La Rochelle en Bayon. Om een breder publiek kennis te laten maken met de highlights én hidden gems lanceert de bestemming een eigen Instagram-pagina.

Inspiratie op Instagram

Regelmatig zullen de meest inspirerende en informatieve posts en stories geplaatst worden die de reiziger zal inspireren, informeren en helpen bij het samenstellen van een vakantie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met alle mogelijke vakanties. Actief, natuur, zon, camping en glamping. Op Instagram zullen bekende hoogtepunten belicht worden maar ook onbekende lokale pareltjes onthuld.

 

 

De regio combineert Franse Savoir Vivre met een unieke natuurbeleving, een gevarieerd cultureel aanbod, rijke tradities en volop activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin (zoals bijvoorbeeld Escal’atlantique in Saint Nazaire, de Dune du Pilat in het Bassin d’Arcachon, het Aquarium in La Rochelle en de trein van la Rhune in het Baskenland).

 

De leukste hotspots in Frankrijk in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Frankrijk tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Frankrijk plattegrond bij.

 

 

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.