Zo ga je op vakantie met de elektrische auto

Steeds meer vakantiegangers in Nederland gaan met de elektrische auto op vakantie. Nu de vakantieperiode aanbreekt spelen veel mensen met vragen over hoe je met de elektrische auto op vakantie gaat. Om meer inzicht te krijgen in de vragen waar bezitters van een elektrische auto mee spelen omtrent hun vakantie is Elektrische Autovakanties een onderzoek gestart.

Doe mee met het onderzoek en help om meer inzicht te krijgen in ‘Op vakantie gaan met de elektrische auto’. Het invullen kost nog géén 2 minuten van je tijd. De uitkomsten van het onderzoek worden binnenkort hier op Verkeersbureaus.info met je gedeeld.

 

 

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.