De zomerboekingen in Nederland trekken flink aan

De afgelopen weken draaiden bij Travel Counsellors niet meer alleen maar om annuleringen, omboekingen en vouchers uitgeven. De eerste boekingen voor de zomerperiode komen ook weer op gang. Tussen 1 april en eind mei is er een verdubbeling te zien in geboekte nachten in Nederland ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Roadtrips door Nederland

Kijkend naar de gemaakte boekingen zijn het vooral de luxere vakantiewoningen die populair zijn. Ook zijn er al heuse roadtrips door Nederland samengesteld dankzij ons dynamic packaging systeem Phenix. De afgelopen maanden zijn de Travel Counsellors volop bezig geweest om in nauw contact te blijven met hun klanten en ze te blijven inspireren. De wekelijkse We Love Travel mailings hebben hogere open en click through rates dan ooit tevoren en Travel Counsellors horen steeds meer positieve geluiden dat hun klanten er klaar voor zijn om weer volop te gaan reizen zodra het kan. Dit blijkt ook uit het onderzoek dat Verkeersbureaus.info heeft uitgevoerd.

 

 

General Manager Milka van Dam: “Het is goed om te zien dat er inmiddels ook weer wat meer focus komt op wat er wel mogelijk is in plaats van alleen maar op alle uitdagingen die de branche heeft te verduren op het moment. De inspiratie die onze Travel Counsellors aan hun klanten overbrengen over wat er voor de zomer wel al boekbaar is, heeft een duidelijke impact op de boekingen die we nu binnen zien komen. Ook de aanvragen en boekingen voor verderop in dit jaar beginnen aan te trekken. Al met al een steeds iets positiever beeld.”

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.