Le Boat lanceert extra gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om klantveiligheid nog meer te verbeteren

Le Boat, de marktleider op het gebied van kanaalvaartvakanties, heeft aangekondigd dat ze in elke fase van het traject van de klant extra gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zullen lanceren, om het hoofd te bieden aan de nieuwe gezondheids- en veiligheidsuitdagingen die de huidige COVID-19-pandemie met zich meebrengt.

Staycations

Na een zeer moeilijke tijd voor de hele wereld, beginnen we te zien dat veel landen over de hele wereld hun lockdown beperkingen beginnen te versoepelen. Omdat het nog een tijd zal duren voordat alle internationale grenzen zullen openen, beschouwen meer reizigers binnenlandse reizen en ‘staycations’ als veiligere en kosteneffectievere opties voor zichzelf en hun gezinnen, om in de komende zomermaanden samen van de broodnodige kwaliteitstijd te kunnen genieten.

 

 

Uit recente peilingen is gebleken dat reizigers nu meer dan ooit in staat willen zijn om zelfvoorzienend te zijn en om onnodig contact met anderen tot een minimum te beperken, in het licht van de noodzaak om zichzelf en hun gezin veilig te houden. De mogelijkheid om met de auto naar hun vakantiebestemming te gaan is ook van groot belang, reizigers willen tijdens hun vakantie vrij kunnen reizen en zich vrij kunnen bewegen. Een self-drive vaarvakantie met Le Boat biedt reizigers alle bovengenoemde vrijheden, met de extra zekerheid van nog strengere operationele procedures voor de gezondheid en veiligheid van de klant.

 

 

Cheryl Brown, MD van Le Boat, zegt dat operationele gezondheid, veiligheid en het welzijn van zowel de klanten als het personeel van Le Boat altijd cruciaal was voor het bedrijf. Maar nu de wereld zich weer openstelt voor het bedrijfsleven, was het voor het bedrijf noodzakelijk om de normen voor hygiëne en operationele uitmuntendheid verder te verbeteren in hun hele serviceaanbod in onze ‘nieuwe wereld’:

“We doen alles wat we als bedrijf kunnen doen om ervoor te zorgen dat onze klanten in alle rust kunnen genieten van een Le Boat-vakantie”, zegt Brown. “Onze vakanties zijn een kans voor klanten om weer in contact te komen met hun geliefden en vrienden, na wat een zeer moeilijke tijd is geweest voor de hele wereld. Als bedrijf erkenden we dat we onze huidige activiteiten moesten ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om onze klanten een nog veiligere en gezondere vakantie-ervaring te kunnen bieden”.

Na een grondige evaluatie van alle contactpunten van de klant tijdens een Le Boat-vakantie, heeft het bedrijf de volgende belangrijke mogelijkheden geïdentificeerd om de gezondheidsen veiligheidsmaatregelen te verbeteren en onze klanten nog meer gemoedsrust te bieden:

1. Voor het vertrek

Een verbeterd systeem voor het reinigen en saniteren van alle Le Boat-bases, inclusief de recepties en de zones met veel verkeer, met de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Verbeterde dieptereiniging van boten, inclusief de introductie van ontsmettings- en reinigingsmiddelen van ziekenhuiskwaliteit en extra zorg voor de reiniging van de zones met veel verkeer. Op alle boten wordt extra zeep voorzien voor de klanten. Le Boat zal ook het inchecken stroomlijnen en de belangrijkste informatie vóór het vertrek via e-mail enkele dagen van tevoren aan de klanten verstrekken, om de verwachtingen vóór aankomst op de bases te beheren en de tijd die nodig is voor het contact met het personeel van de basis en de klanten waar mogelijk tot een minimum te beperken. Dit omvat het invullen van alle klantinformatie en het bekijken van verplichte veiligheidsvideo’s en veiligheidsbriefing.

2. Bij aankomst op de Le Boat-bases voor het inchecken en de ontvangst van de boot

Veilige sociale afstandsmaatregelen gelden voor alle Le Boat-klanten en medewerkers in de bases – vergelijkbaar met de maatregelen die we allemaal gewend zijn in bijvoorbeeld supermarkten. Bases zullen duidelijke bewegwijzering hebben om te allen tijde een veilige afstand van 2 meter te houden. Slechts één klant per reisgroep zal zich melden bij de receptie van de basis. Alle andere leden van de groep moeten bij de auto of bij de aangewezen wachtruimtes blijven tot de toegang tot hun boot beschikbaar is, waarbij de scheiding met de andere gasten wordt gehandhaafd. Het personeel van Le Boat zal geen handen schudden met klanten, draagt beschermende gezichtsmaskers en handschoenen tijdens het werk en behoudt een veilige afstand tijdens het inchecken. Duidelijke bewegwijzering zal dienen om alle Le Boat-klanten en personeel te wijzen op veilige sociale afstandrichtslijnen van minimaal 2 meter afstand op onze bases. Er zullen desinfecterende vloermatten worden gebruikt, er zal extra handontsmettingsmiddel beschikbaar worden gesteld voor gebruik op de bases en onze basisdouches zullen gedurende het hele jaar gesloten zijn.

3. Tijdens de vakantie en na de vakantie uitchecken

Met het oog op het minimaliseren van fysiek contact waar mogelijk en het bevorderen van extra veiligheid en hygiëne tijdens het uitchecken, zullen klanten van Le Boat verplicht worden om alle persoonlijke afval in een vuilniszak te doen, de beddengoed af te halen en slechts één persoon per klantgroep zal zich moeten melden bij de check-out. Eventuele betalingen die moeten worden gedaan, zullen waar mogelijk vooraf worden gedaan via onze verkoopteams en callcenters.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.