Madurodam zet Nederlandse DJ’s in het zonnetje met eigen Dance Events

Madurodam ‘draait’ deze zomer niet alleen letterlijk, maar ook in muzikale zin door. Tijdens de zomermaanden wordt de Haagse attractie omgetoverd tot een podium voor DJ’s uit verschillende stromingen van de dance scene. Met in de rug ‘The Flying Dutchman’ – de nieuwste attractie van Madurodam waarin óók de pioniersgeest van onze DJ’s centraal staat – en heel Nederland aan hun voeten, draaien verschillende grote namen een eigen set. De eerste ‘flight’ livestreams staat gepland voor mei en juni.

Het mooiste van Nederland

De Haagse dagattractie inspireert al decennialang haar bezoekers met het mooiste en beste van Nederland. De Nederlandse DJ’s, die sinds de jaren ’90 een hoofdrol spelen bin- nen de dancemuziek en jaar in, jaar uit prominente plekken bezetten in de Top 100 DJ Mag, mogen daarbij niet ontbreken. Want hoe klein Nederland ook is, als het gaat om DJ- prestaties dan loopt ons land ver vooruit.

 

 

En dus brengt Madurodam deze zomer opnieuw een eerbetoon aan de Nederlandse dancemuziek. Bezoekers kunnen al sinds 2013 in Madurodam zelf hun DJ-kunsten laten ho- ren bij een concert van Armin van Buuren. In de nieuwste attractie komt de pioniersrol van DJ’s opnieuw terug, om zo de waardering voor alle muzikale trendsetters van deze tijd nog eens extra te benadrukken. De komst van The Flying Dutchman is meteen ook de aanleiding om deze zomer in de avonduren in Madurodam ‘Dance Events’ te organiseren, nu grote festivals en evenementen nog geen mogelijkheid zijn. Met het mooiste en beste van Nederland als uniek decor voor de livestreams.

Line-up

Verschillende stromingen uit de dancemuziek komen aan bod tijdens de livestreams, om een zo groot mogelijk publiek te kunnen laten meegenieten. De line-up voor de eerste we- ken ziet er als volgt uit:

  • 25 mei–18:00 uur: BillytheKit,poweredbySLAM!(house)
  • 28 mei–20:30 uur: DeBesteSchoolfeesten.nl presenteert:‘HeteersteONLINEschoolfeest van Nederland’ met Tom van der Weerd, The Boy Next Door en Dansado & de Feestneger (Mainstream & freestyle)
  • 30 mei–18:00 uur: TheCloudRavexBud-DancewithusfortheRedCross(House& Techno)
  • 5 juni – 21:00 uur: Blasterjaxx (progressive house/EDM)
    Frontliner (hardstyle)
  • 12 juni – 19:00 uur: Frits Friday borrel (lounge en club)
  • TBA: Ruben de Ronde, Mark Sixma & Ben Gold powered by Armada Music

Meegenieten vanuit je huiskamer

De eerste ‘flight’ livestreams worden uitgezonden via website en social media kanalen van Madurodam en zijn natuurlijk ook te zien op de streamings- en social media kanalen van de artiesten zelf. Voor de overige zomermaanden wordt nog gekeken naar een invulling van het programma.

 

 

De organisatie van de dance events in Madurodam is in handen van de evenemententak van het attractiepark. De eventsafdeling zet hiermee de toon voor aansluitende concepten om tijdens de zomermaanden een bezoek aan Madurodam te verrijken met een avond dansen en drinken. Want een intiem festival in Madurodam, dat kan! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via events@madurodam.nl. Voor meer informatie over de livestreams ga naar de site van Madurodam of bestel hier je tickets.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.