5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Nu op reis gaan deze zomer er naar alle waarschijnlijkheid niet in zit, ondanks goede pogingen van de ANVR met onze buurlanden, is je huis nog belangrijker. Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. Een weekendje balconia of een ontspannen dagje Gardinië.

Ga kamperen in Gardinië

De hele zomer een heerlijk vakantiegevoel in je eigen tuin? De Regatta Kolima opblaasbare familietent zet je makkelijk en snel op dankzij luchtbuizen. Er komt dus geen tentstok aan te pas en je hebt toch een heel solide tent. Ideaal voor de camping, maar ook om thuis te kamperen.

Met een opblaaszwembad in Balconia altijd plezier

Een opblaaszwembad is niet alleen fijn voor kinderen. Je kunt er zelf ook heerlijk in genieten. Een goed boek/ je iPad en een glas wijn binnen handbereik en de avond in Balconia kan niet meer stuk.

Ontspannen

Bekend bij het grote publiek maar veel mensen staan er nog sceptisch tegenover: CBD Olie. Deze olie, die gewonnen wordt uit hennep heeft niets met geestverruimende middelen te maken. Mensen die CBD olie kopen doen dit vaak voor bestrijding van geestelijke en lichamelijke klachten zoals pijnklachten, spierziekten of slaapproblemen. Maar zelf grote bedrijven schijnen tegenwoordig als CDB olie te verwerken in hun (beauty)producten. Veel mensen verwerken het ook in een gerecht om het daarmee eenvoudig op te nemen.

Pak extra vitamine D

Nu het advies is “binnen blijven” is het juist zaak om genoeg zonlicht te pakken. Elke dag minimaal 1 uur daglicht, of liever nog zonlicht, op je gezicht en handen, stimuleert de aanmaak van vitamine D in je lichaam. Van nature zit vitamine D ook in vette vis, vlees en eieren. Als je ouder wordt heeft je lichaam vitamine D nodig om het kalk niveau in je botten op pijl te houden en het helpt te voorkomen dat je valt door spierzwakte. Pak daarom elke dag dat uurtje buiten in de tuin of op je balkon.

 

 

Zet je telefoon uit en ga koken

Na een hele dag zoom, Microsoft Teams en Google Hangout meetings is je energie vaak helemaal op. Zet daarom je telefoon uit, doe een paar sit-ups of andere bewegingen met je lichaam en sluit je werkdag daarmee heel bewust af. Pak dat ene recept erbij en bereid een heerlijk gerecht alsof je weer op de camping staat. een glaasje wijn erbij en je voelt je weer helemaal ontspannen en weer vol energie stromen. Geniet van deze zomer en #StayHealthy!

ischgl-koken

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.