Tulpen bloeien voor Amsterdammers

Het is half april, we zijn halverwege Tulp Festival 2020 en op meer dan 100 locaties in alle delen van de stad hebben de tulpen al uitbundig gebloeid. Deze week worden de tulpen in de kuipen vervangen en zien we ze opnieuw vanuit een voorzichtig losbarstende knop tot volle bloei komen.

Ook de tulpen in de volle grond gaan nu hun mooiste tijd tegemoet. Nog twee volle weken kunnen Amsterdammers in wijken en buurten, langs straten en op bruggen, pleinen en in parken genieten van deze vrolijk stemmende kleurenpracht. Kijk voor alle locaties op de website tulpfestival.com. Volg het nieuws, actuele gegevens en fotoreportages over Tulp Festival 2020 via Facebook: tulpfestivalamsterdam en Instagram: @tulpfestival.

 

 

Van bekende tulpenlocaties waar vanwege de coronamaatregelen niet of nauwelijks mensen komen, zoals bij hotels en op het Damrak en Rokin, zijn de schalen met tulpen verplaatst, zoals hier naar de Marnixstraat en naar het Kastanjeplein.

 

 

Geen Tulp Festival zonder tulpen aan de voet van Vondel. Afgelopen najaar plantten schiolieren en vrijwilligers hier 30.000 tulpenbollen. Voor het zesde achtereenvolgende jaar schitteren nu zeven soorten tulpen in evenzovele kleuren in het Vondelpark.

 

Steun de actie hulp voor de tulp

Verras jouw dierbaren met een boeket verse tulpen. Vrienden, familieleden, collega’s, wij verrassen hen graag, namens jou, met een brievenbus pakket met tulpen. Het boeket wordt voorzien van een kaart met jouw persoonlijke boodschap. Lees hier over deze hartverwarmende actie.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.