Emirates kondigt passagiersvluchten naar meer steden aan

Amsterdam, 14 april 2020 – Emirates hervat passagiersvluchten naar Jakarta, Manilla, Taipei, Chicago, Tunis, Algiers en Kabul, naast de reeds aangevangen vluchten naar Londen en Frankfurt. Deze diensten vergemakkelijken de terugkeer naar huis van reizigers.

A350-900

Toename

Met de toename van het aantal diensten en vluchten vanuit Dubai, heeft Emirates haar activiteiten weer hervat op Dubai International Airport Terminal 3. Reizigers zullen alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen moeten volgen die vereist zijn in de VAE en het land van bestemming. Alleen burgers met de nationaliteit van het land van bestemming en die aan de toegangseisen voldoen, mogen aan boord.

 

 

Gedurende deze tijd is er geen online check-in of stoelkeuze beschikbaar en zijn services zoals de airport lounges en chauffeur services niet beschikbaar.

 

 

Emirates zal op deze vluchten ook aangepaste diensten aanbieden. Tijdschriften en ander leesmateriaal zijn niet beschikbaar en hoewel eten en drinken aan boord wordt aangeboden, wordt de presentatie aangepast om contact tijdens de maaltijddiensten en het risico op infectie te verminderen.

Handbagage wordt op deze vluchten niet geaccepteerd. Handbagage artikelen die in de cabine zijn toegestaan zijn beperkt tot laptops, handtassen, aktetassen of babyartikelen. Alle andere items moeten worden ingecheckt. Emirates voegt de toegestane kilo’s aan handbagage toe aan de incheckbagage van reizigers.

Passagiers moeten tijdens hun reis richtlijnen voor sociale afstand toepassen en hun eigen maskers dragen op de luchthaven en aan boord van het vliegtuig. Reizigers dienen drie uur voor vertrek aan te komen op terminal 3 van Dubai International Airport om in te checken. De incheckbalies van Emirates verwerken alleen passagiers met bevestigde boekingen naar de bovengenoemde bestemmingen. Alle Emirates vliegtuigen ondergaan na elke reis uitgebreide reinigings- en desinfectieprocessen in Dubai.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.