Linnaeushof moet opening speelseizoen voor het eerst in 57 jaar uitstellen

Al sinds 1963 is het een vast gegeven dat Linnaeushof de poorten eind maart of begin april weer opent voor een nieuw speelseizoen. Dit jaar kan dat voor het eerst in de geschiedenis niet doorgaan in verband met de gevolgen van de corona-crisis.

1 April

Op woensdag 1 april was de opening gepland voor speelseizoen 2020. Tot voor kort werd er door Linnaeushof nog benadrukt dat het geen grap was. Des te ironischer is het nu dat het speelparadijs in Bennebroek de opening noodgedwongen tot nader order heeft moeten uitstellen. Het is nog onzeker wanneer de grootste speeltuin van Europa weer open kan gaan.

 

 

“De afgelopen maanden is er weer hard gewerkt om alles voor te bereiden voor het nieuwe seizoen.” meldt Cok Milatz, directeur van Linnaeushof. “In de winterperiode besteden wij altijd veel zorg aan het onderhoud van alle speeltoestellen en faciliteiten die ons park te bieden heeft. Wij zijn nu klaar voor de opening en ik vind het erg jammer dat wij nog langer dicht moeten blijven. In het bijzonder voor al die kinderen die zo graag willen komen spelen en knuffelen met onze mascotte, Bennie Broek.

 

 

Maar het is belangrijk dat we met z’n allen zo veel mogelijk maatregelen nemen én opvolgen om de verspreiding van het coronavirus beheersbaar te houden. Zodra de situatie het toelaat zal ons park weer open gaan voor publiek.” Linnaeushof adviseert bezoekers om de website in de gaten te houden voor verdere berichtgeving. Er is een aparte pagina waarop antwoord gegeven wordt op veel gestelde vragen naar aanleiding van het coronavirus: www.linnaeushof.nl/blog/coronavirus/

Met ruim 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. Bij zon en regen kun je er terecht, want je kunt er zowel buiten als binnen spelen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het Piratennest, de Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.

Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushof ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.