Een handige tekentang in walnoot of olijf kleur

Buitensporters, outdoorliefhebbers en dierenvrienden dienen extra alert te zijn op teken. Daarom is het verstandig om altijd het Swiza-zakmes met tekentang en vergrootglas op zak te hebben. Het herinnert je eraan om regelmatig te controleren. En heb je eenmaal een teek ontdekt, dan kun je die snel verwijderen. Het zakmes is nu ook verkrijgbaar met een heft van walnoot- of olijfhout.

De Swiza tekentang van olijfhout.

De Swiza tekentang van olijfhout.

Voorkom Lyme

Met de Tick Tool verwijder je gemakkelijk en veilig elke teek en verminder je het risico dat je wordt geïnfecteerd met de ziekte van Lyme of hersenvliesontsteking als gevolg van een tekenbeet. De tekentang is gemaakt van flexibel plastic en heeft een V-vormige incisie waarmee de teken veilig kunnen worden gefixeerd en verwijderd. Het werkt heel natuurlijk: met een vloeiende beweging verwijder je de teek in zijn geheel. Met het vergrootglas controleer je vervolgens of de parasiet grondig is weggenomen.

 

 

Veel functies

De Swiza Tick Tool heeft nog tien andere functies waaronder een mes, kurkentrekker, flessenopener, priem met naai-oog, schroevendraaier en pincet. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en veilig te vergrendelen en ontgrendelen door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

 

 

Het merk Swiza is o.a. verkrijgbaar bij Bever, ANWB-winkels en webshops. Consumentenadviesprijs Swiza Tick Tool Walnoot of Olijf € 79,95. Swiza Tick Tool is verkrijgbaar in meerdere varianten, al vanaf € 38,50. Bekijk hieronder de instructievideo van de Swiza Tick Tool.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.