Deze sportbril heeft een ingenieus lenssysteem

De nieuwe Cutline van Rudy Project is een hightech sportbril met een enorm aanpassingsvermogen. Dankzij het intuïtieve, verwisselbare lenssysteem verwissel je supersnel de wide shield lens: een druk op en je klikt de pootjes zo los.

De bumpers, neuskussentjes en pootjes zijn eenvoudig verstelbaar zodat je de pasvorm geheel kunt personaliseren. Klik hier voor de video.

De meekleurende ImpactX2 Photochromic lens past zich aan aan alle weersomstandigheden, is onbreekbaar en biedt een zeer breed gezichtsveld. Condensvorming wordt voorkomen dankzij de optimale luchtcirculatie van het Power Flow ventilatiesysteem. Via de ventilatiegaatjes wordt lucht naar de pootjes geleid en ontstaat er een luchtstroom die de warmte via de openingen in de pootjes wegleidt. Condens krijgt zo geen kans.

De vederlichte bril levert maximaal zicht in rijpositie en beschermt je ogen tegen wind, regen, modder, stof, insecten en takken. Kortom, de Cutline is een ideale, veilige bril voor sporters die grenzen opzoeken.

Voor elke vorm gezicht

De bril is voorzien van Total Comfort Fit: de zachte neuskussentjes en de temple tips zijn verstelbaar en om te voorkomen dat je bril verschuift door regen of zweet zijn ze voorzien van extra grip. De soft-polymeer-bumpers aan de randen van de lens beschermen je gezicht.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

De door Rudy Project ontwikkelde, verwijderbare bumpers verbeteren de veiligheid en kunnen ernstig oogletsel voorkomen bij een val. De Cutline heeft vier mogelijke bumper configuraties: vier bumpers (onder en boven), alleen de twee onderste of de twee bovenste en de mogelijkheid om de zonnebril zonder bumpers te dragen. Zo biedt de Cutline voor elke rit een ultiem draagcomfort en optimale veiligheid.

Voor alle weersomstandigheden

De meekleurende ImpactX2 Photochromic lens beschermt je ogen tegen UV-stralen en laat je uitstekend diepte en contrast waarnemen. De lens is onbreekbaar en licht buigzaam zodat de kans op blessures tijdens een val minimaal is. De Cutline kan voorzien worden van een RX Optical Insert met lenzen op sterkte, zodat ook brildragers optimaal profiteren van het comfort en de bescherming die deze sportbril biedt. Rudy Project brillen worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en in Italië gemaakt.

 

 

De Rudy Project Cutline sportbril is verkrijgbaar bij gespecialiseerde fiets- en sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 159. Topmodel: Rudy Project Cutline ImpactX Photochrome € 249.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.