Dit is de eerste vlucht van Transavia naar Edinburgh

Vorige week maakte Transavia haar eerste vlucht via de luchthaven Rotterdam The Hague Airport naar Edinburgh in Schotland. Edinburgh is één van de drie nieuwe zomerbestemmingen van Transavia die zullen vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport, naast Bilbao in Spanje en Perugia in Italië.

Feestelijke begroeting

Rotterdam The Hague Airport en Transavia maakten een bijzonder moment van de eerste vlucht naar Edinburgh. In de vertrekhal werden passagiers feestelijk begroet. Daarnaast kregen passagiers als traktatie ‘het groene hart’ van Transavia, een groen blikje met hartvormige pepermuntjes en een speciale speech van onze crew.

 

 

Na de landing in Edinburgh werden passagiers en crew feestelijk begroet door een elftal Schotse jongens die het nationale instrument van Schotland, de doedelzak, bespeelden. Onze gezagvoerder op deze vlucht, William van Polen, had de eer om deze nieuwe route officieel te openen met het doorknippen van een lint. “We have a long history of trading and exchanging a variety of knowledge and we are proud to have Edinburgh as our new destination”, zei hij met het doorknippen van het lint.

 

 

Edinburgh

De hoofdstad van Schotland is een stad vol mythes en legendes. Zo kan bijvoorbeeld Edinburgh Castle worden bezocht, waar de Schotse kroonjuwelen ten toon worden gesteld. Edinburgh is niet alleen de hoofdstad van Schotland, maar ook een toonaangevende festivalstad en UNESCO werelderfgoed. Op korte afstand van Edinburgh vind je de prachtige Schotse hooglanden en begeeft men zich in het decor voor de succesvolle Harry Potter filmreeks.

Transavia vliegt vier keer per week naar Edinburgh: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.