Luxe kamperen op Camping Geversduin

Kamperen in stijl op een intieme plaats midden in het bos! Vanaf dit seizoen nieuw op Camping Geversduin: De Duin Boet. Een compleet ingerichte tent met eigen sanitair. De tent is opgebouwd uit een houten frame wat de Duin Boet een stoer uiterlijk geeft. De inrichting met knusse zithoek is comfortabel en zeer sfeervol. Door de openslaande deuren naar de overdekte houten veranda beleeft u de luxe.

Bij binnenkomst valt de smaakvolle inrichting direct op. Een heerlijke 3-zitsbank met fauteuil en gezellige eettafel zorgen ervoor dat ook binnen een fijne plek is om te verblijven. De compleet ingerichte keuken maakt het maken van een uitgebreid ontbijt of een lekker diner makkelijk. Wakker worden met een verfrissende douche en vervolgens genieten van een heerlijk kopje Nespresso. De elektrische kachel zorgt ervoor dat het ook tijdens koudere dagen fijn verblijven is in de Duin Boet. Er zijn twee slaapvertrekken die ruimte bieden aan 4 personen, de slaapbank in de woonkamer biedt ruimte aan een 5de persoon. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken klaar. Hoe luxe kan kamperen zijn!

 

 

Via de openslaande deuren is de overdekte houten veranda te bereiken. Deze nodigt uit om extra lang van het buitenleven te genieten. Lekker chillen in de hangmat of gezellig een spelletje doen aan de eettafel. De Duin Boet is gelegen in een autovrij gedeelte van de camping. Vanaf de camping wandelt of fietst u zo het duingebied in of naar het 4km verderop gelegen strand.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.