Alle Trekkershutten staan nu op de vernieuwde overzichtskaart

De nieuwe Trekkershuttenkaart is uit. Deze geactualiseerde uitgave geeft een overzicht van alle Trekkershuttenlocaties per 1 januari 2020. Deze papieren kaart met de contactgegevens van alle bedrijven met Trekkershutten is nog steeds een gewild item. Hij is handig bij het vooraf plannen van een route.

Ook onderweg kan zonder internetverbinding met de kaart altijd een Trekkershut worden gevonden. De overzichtskaart is te koop op de website en in een aantal (reis)boekwinkels en geeft 750 Trekkershutten op 250 diverse locaties in de Benelux en Duitse Eifel.

Trekkershutten

Een Trekkershut® is per nacht te huur, ideaal voor een fiets- en wandeltocht of voor een spontaan weekendje weg. Naast de welbekende eenvoudige Trekkershutten zijn er ook bijzondere hutten in het netwerk, qua design of met meer faciliteiten, zoals een keukentje of sanitair. De Trekkershutten staan op heel diverse locaties, van Natuurkampeerterreinen tot grote familiecampings. Zo is er altijd een Trekkershut te vinden met het gewenste comfort.

 

 

In aanvulling op de kaart staan op de site de uitgebreide gegevens van alle Trekkershutten en de locaties. Steeds meer Trekkershutten zijn ook online te boeken via de website.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.