Reizigers bekronen Emirates met twee prijzen

Emirates is verkozen tot ‘Best Airline in the World’ en ‘Best First Class’ tijdens de prestigieuze ULTRAs 2019. Honderdduizenden lezers van The Telegraph’s luxe reismagazines Ultratravel UK en Ultratravel Middle East stemden voorafgaand aan de ceremonie op de luchtvaartmaatschappij.

De prijzen zijn het toonbeeld van de meest luxe reiservaringen en zijn een erkenning voor de consistente levering van trendsettende reisproducten en -diensten van Emirates, ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappij.

ULTRAs 2019 ceremonie

Adel Al Redha, Chief Operating Officer van Emirates Airline, nam de prijzen in ontvangst tijdens de ceremonie in het Emerald Palace Kempinski Hotel in Dubai. De ceremonie werd bijgewoond door belangrijke leden van de wereldwijde reisindustrie.

 

 

“Het winnen van deze prestigieuze prijzen toont dat onze inspanning een positieve bijdrage heeft geleverd aan de reiservaring van onze passagiers. Wij zullen blijven innoveren om al onze producten en diensten – zowel in de lucht als op de grond – gepersonaliseerd, comfortabel en efficiënt te maken. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om al onze teamleden te bedanken voor hun bijdragen en inspanningen om onze merkbelofte tot leven te brengen en te helpen de loyaliteit van onze klanten te winnen,” aldus Al Redha.

 

 

In 2019 investeerde Emirates al $ 150 miljoen aan het renoveren van 10 Boeing 777-200LR vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij verbreedde onder andere de Business Class-stoelen en verbeterde het volledige interieur van de Economy Class-cabine. Daarnaast werd het in-flight entertainmentsysteem ice uitgebreid tot wel 4.500 kanalen met diverse entertainmentopties. Zo kunnen reizigers alvorens hun vlucht een afspeellijst samenstellen in de Emirates App en deze synchroniseren met hun stoel.

Ook de ervaring op de grond wordt continu verbeterd door verschillende innovaties en uitbreidingen. Zo opende Emirates vorig jaar haar eerste externe check-in terminal buiten Dubai International Airport voor cruisereizigers die overstappen op een Emirates vlucht. Daarnaast zal de luchtvaartmaatschappij meer biometrische technologie uitrollen voor een betere end-to-end ervaring in 2020.

In First Class blijft Emirates’ ‘game-changer’ Boeing 777-300ER passagiers verbazen door het strakke, moderne interieur en futuristische technologieën. Met zes volledig afgesloten First Class Suites, is de cabine geïnspireerd op het ontwerp en de kenmerkende details van de Mercedes-Benz S-Klasse.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.