LEVEL viert Valentijnsdag met prijzen om van te houden

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je geliefde te verrassen met een romantische stedentrip. LEVEL begrijpt dit en heeft speciaal voor aankomende Valentijnsdag extra lage tarieven waar je hart sneller van gaat kloppen. Al vanaf €15 per persoon, enkele reis, vlieg je naar de meest romantische bestemmingen in Europa en het VK.

Herinneringen

Herinneringen zeggen meer dan een boeket met duizend rozen. Voor iedereen die op zoek is naar een romantisch cadeau voor zijn of haar Valentijn heeft LEVEL de leukste bestemmingen voor een onvergetelijke ervaring tegen een geweldige prijs.

 

 

De reisperiode voor vluchten die binnen de campagne kunnen worden geboekt, ligt tussen 1 maart en 15 december 2020. De vluchten zijn online te boeken.

 

 

Dit zijn de Valentijnsdagaanbiedingen van LEVEL

In februari staat LEVEL volledig in het teken van de liefde en kunnen passagiers profiteren van verschillende Valentijnsdagaanbiedingen. Voor wie tijdens de vlucht al in romantische sferen wilt komen bestel je het tweede glas prosecco met 50% korting. Bovendien krijg je bij twee verfrissende smoothies een heerlijke muffin van ons cadeau. 10 t/m 16 februari, de week van Valentijn, ontvang je voor elke twee warme maaltijden die je besteld, twee gratis frisdranken cadeau. Op Valentijnsdag zelf worden alle passagiers door LEVEL verwend met een chocoladehart.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.