Romantiek op zee tijdens een cruise

Waarom zou je je druk maken over Valentijnsdag als je het hele jaar door de romantiek kan cruisen? Verruil de drukte van het dagelijks leven voor zonsondergangen op zee en verras je partner met een romantische cruise met Norwegian Cruise Line (NCL). Herontdek de liefde op prachtige bestemmingen zoals Hawaii, het Panamakanaal, de Baltische Zee of het Caribisch gebied. NCL verzorgt alles tot in de puntjes, zodat jullie optimaal van elkaar kunnen genieten.

Alle zeilen bij

NCL zet graag alle zeilen bij om de ultieme romantische getaway te verzorgen. Daarnaast is cruisen een ontspannen manier om te reizen, omdat je maar één keer jouw spullen hoeft uit te pakken en je vaak ’s nachts reist, zodat je overdag genoeg tijd hebt om de prachtige bestemmingen te ontdekken. Blijf ’s ochtends wat langer in bed liggen met een ontbijt op bed of geniet van een romantisch diner voor twee bij restaurant Le Bistro. Daarna is er nog genoeg tijd voor een drankje in een van de bars of bezoek een musical zoals The Choir of Man of Kinky Boots. Ga voor dat beetje extra met het Romance pakket, zodat er rode rozen, champagne en met chocolade bedekte aardbeien in de cabin klaar staan voor wanneer je aan boord stapt. Vier een huwelijksreis of jubileum met de herbevestiging van de geloften, uitgevoerd door één van de officiers. NCL heeft een aantal romantische cruises op een rijtje gezet.

 

 

Hawaii

De stranden, de watervallen, de sprookjesachtige jungle: de romantische sfeer is niet moeilijk te vinden op deze beroemde eilandengroep. Ontdek de mooiste plekken onder de zon of neem een kijkje onder het wateroppervlak in Kahului. Knijp er met z’n tweeën tussenuit voor een dag klimmen op Big Island, Oahu, Kauai of Maui. Haal bij een lokaal marktje een hapje en drankje voor op de top en picknick terwijl je geniet van het uitzicht. Tijdens de Hawaii cruises overnacht je elke avond op het schip in de poort van Maui, Kaua’i en Oahu, zodat je overdag samen al het moois op de eilanden kan ontdekken.

Panamakanaal

Samen varen door één van de bekendste kanalen ter wereld op een cruiseschip is een onvergetelijke ervaring. Een Panama cruise met NCL in dit gebied staat garant voor nog veel meer bijzondere ervaringen. Afhankelijk van de duur van de cruise is het mogelijk gebieden aan te doen zoals het privé-eiland van NCL, Great Stirrup Cay in de Bahama’s. Hier staan meer dan 38 prachtige, gloednieuwe villa’s die met hun tropische en comfortabele uitstraling de perfecte setting creëren voor romantiek. De grotere villa’s op het eiland hebben zelfs een whirlpool in de master slaapkamer. Ook de Mexicaanse bestemmingen ademen romantiek. Hoe kan het ook anders wanneer in Puerto Vallarta de tv-serie The Love Boat is opgenomen? Niet alleen zijn hier prachtige zandstranden te vinden, ook de stad zelf is om verliefd op te worden.

Baltische zee

Met bezoeken aan steden als Tallinn, St. Petersburg en Kopenhagen zijn er meer dan genoeg bijzondere plekken te vinden waar de liefde (weer) op kan bloeien rondom de Baltische zee. Bewandel de twee kilometer lange stadsmuur in Tallinn, de vele parken van de stad en strijk daarna neer in één van de vele barretjes om op de liefde te proosten en de indrukken van de dag te laten bezinken. In St. Petersburg ontdek je samen de meest imposante gebouwen van Rusland, zoals het Winterpaleis of de Izaäkkathedraal. Misschien ligt zelfs een voorstelling van het befaamde Russische ballet wel in het verschiet.

 

 

Caribisch gebied

Beleef de romantiek zoals in de films op de Caribische eilanden. Magische plekken zoals Roatán en de Bahama’s bieden de kans om niet alleen van elkaar, maar ook van de fascinerende geschiedenis van deze welbewogen eilanden te genieten. Ontdek ook Oranjestad, de hoofdstad van Aruba. Loop hand in hand langs de felgekleurde gebouwen en geniet van echte Caribische lekkernijen in één van de vele cafés en bars. Het toppunt van romantiek beleef je hier tijdens de helikoptervlucht die je de zonsondergang laat beleven op een totaal unieke manier.

Boek je tussen 14 februari en 17 februari een cruise, dan verrast NCL je met aardbeien gedoopt in chocola en een fles wijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.