Dit is de nieuwe wereldwijde tv-campagne van FlixBus

FlixBus presenteert ‘The world is changing’ videocampagne, die in 9 talen in première gaat, zowel online als op TV. De video laat zien hoe snel onze wereld verandert, en daarmee de manier waarop we reizen. Van in de rij staan om een ticket te kopen naar een 100% digitale reiservaring; van het vervuilen van de planeet naar CO2-neutraal reizen; van krap en verveeld naar veel beenruimte en gratis entertainment aan boord.

Dit is de eerste tv-commercial die FlixBus op mondiaal niveau heeft ontworpen: een keuze die aansluit bij de status van het bedrijf als internationale leider in de sector en die de gedeelde en mondiale waarden van FlixBus-reizigers weerspiegelt.

 

 

De drang naar een innovatie, duurzame en betaalbare manier van reizen zijn principes geweest die FlixBus in Nederland en in de rest van de wereld tot een succes hebben gemaakt en deze zijn leidend geweest in de commercial.

In Nederland kan de campagne online worden bekekenen en worden de mogelijkheden voor een Nederlandse TV-campagne onderzocht.

 

 

Het is jammer dat mensen elkaar niet kunnen zien of mooie plekken niet meer kunnen bezoeken omdat de wereld verandert. FlixBus probeert duurzame mobiliteit juist voor iedereen toegankelijk te maken en iedereen de mogelijkheid te geven om klimaatvriendelijk te kunnen reizen. Wij hopen dat door deze campagne meer mensen gaan genieten van mooie plekken of mensen die eropuit gaan onze groene bussen zullen overwegen bij het plannen van een trip», vertelt Jesper Vis, Managing Director Benelux

Neverest kwam met een zeer effectief concept dat onze waarden en visie perfect samenvat en dat vervolgens werd ontwikkeld door de jongens van de Baden-Württembergse Filmacademie. Steeds meer jonge mensen komen naar onze bussen voor studie, werk of om nieuwe plaatsen te ontdekken, waarbij ze profiteren van lage prijzen en een sterk gedigitaliseerde service. Daarom vonden we het een consequente keuze om voor de ontwikkeling van het concept te vertrouwen op de nieuwe generatie creatievelingen», vertelt Theresa Mayer, Senior Brand Manager FlixBus.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.