Luxe reizen voor gezinnen bij het Sani Resort op Chalkidiki

​Wat brengt 2020 allemaal op het vlak van reistrends? Voor het toonaangevende Sani Resort brengt het nieuwe jaar een overvloed aan ongeëvenaarde vakantieluxe en onvergetelijke ervaringen.

Sani Resort werd in november verkozen tot ‘World’s Leading Family & Beach Resort 2019’ in de World Travel Awards. Deze overwinning volgde op een zeer succesvol seizoen 2019 voor Sani Resort, met de lancering van een aantal nieuwe ervaringen voor de gasten en de ontvangst van tal van onderscheidingen, van onder meer TripAdvisor, Condé Nast Traveller en Connoisseur Circle.

Sani Resort blijft streven naar uitmuntendheid en weet waar het in 2020 op inzet: een ontspannen verblijf op een droombestemming waar gasten heerlijk kunnen genieten van een zee van luxe. Deze trends beloven van 2020 een werkelijk onvergetelijk vakantiejaar voor het hele gezin te maken.

1. ​‘De familievakantie heruitgevonden’ in Porto Sani

Vakanties volledig afgestemd op de reiziger winnen aanhang. Met het oog op deze trend heeft Sani Resort het concept van familievakanties volledig opnieuw bedacht, als een volledig gepersonaliseerde vakantie, perfect afgestemd op jonge gezinnen.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

In 2020 pakt Sani daarom uit met de indrukwekkende renovatie van het Porto Sani Hotel. Nieuwe restaurants, een nieuwe spa en high-end upgrades, ook in de service, beloven deze onvergetelijke vakantie-ervaring volledig op maat van families. Het nieuwe Porto Sani biedt 99 totaal-gerenoveerde luxesuites afgestemd op baby’s, kinderen en hun ouders, met in-suite baby- en kinderhoeken. Dit is een eerste fase in een 2-jaren renovatieplan, dat een extreme make-over van Porto Sani vormt.

 

 

Ook genieten gasten van een nieuw culinair aanbod in Porto Sani met het prachtige ‘El Puerto’. Dit modern-Spaanse restaurant wordt geleid door Michelin sterrenchef David Ibarboure. Verder biedt het uitgebreide Dine Around programma van Sani een keuze uit meer dan 24 restaurants. Gasten die in Porto Sani verblijven tussen 1 juni 2020 en 31 oktober 2020, genieten een gratis upgrade naar vol pension.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Porto Sani ligt in het hart van Sani Resort, aan de jachthaven Sani Marina, op enkele stappen van bekroonde restaurants met Michelin sterrenmenu’s, luxeboetieks, privé-zandstranden aan het kristalheldere en azuurblauwe water van de Egeïsche Zee, en magische avonturen voor de hele familie.

Sani_Dunes_2017

2.‘Avontuur’ in de eerste Bear Grylls Survival Academy in een luxeresort in Europa

Veel mensen zoeken tijdens de vakantie unieke ervaringen en avontuur op en dat hebben ze bij Sani Resort goed begrepen. Als een vervolg op het succes van de Chelsea FC Football Academy en het Rafa Nadal Tennis Centre, lanceert Sani voor 2020 de Survival Academy van Bear Grylls in Sani Resort. Sani Resort is het eerste luxeresort in Europa met dit avontuurlijke aanbod. Sensatiezoekers kunnen zich wagen aan een indrukwekkend outdoor avontuur van de wereldbekende Bear Grylls. In de Academy worden de belangrijkste overlevingstechnieken aangeleerd. Elke cursus is ontworpen door het gerenommeerde Bear Grylls Academy en wordt gegeven door een team van zorgvuldig uitgekozen instructeurs.

Op het programma staan cursussen voor families en Teenagers Club avondactiviteiten. Deelnemers krijgen de kans om basisoverlevingstechnieken aan te leren en deel te nemen aan een overlevingstrip door de Sani Wetlands, het natuurgebied van San Resort. Alles om families een onvergetelijke en uitdagende ervaring te kunnen bieden!

Verder in de lijn van avontuur opende Sani in 2019 ook het Sani Adventure Park. Deze unieke combinatie van zip-lijnen en uitdagende hangbruggen tussen hoge boomplatforms is perfect voor adrenalinejunks die het beste uit Sani’s natuurlijke omgeving willen halen. Ook biedt Sani Resort een programma van eco-activiteiten aan in de natuurlijke omgeving van het resort. Hierbij beleven gezinnen fijne momenten met elkaar, maken kinderen nieuwe vrienden en leren ze spelenderwijs bij over het leven in harmonie met de natuur.

3. ‘De luxe van Aandacht voor Kleine Gasten’ in World’s Leading Family & Beach Resort 2019

​Luxe is de zekerheid dat er voor je gezorgd wordt. Gezinnen die met kinderen naar Sani Resort reizen, kunnen zeker zijn dat de Kleine Gasten op de eerste plaats komen. Op Sani Resort worden kinderen op alle mogelijke manieren in de watten gelegd terwijl ouders genieten van een stressvrije en zorgeloze vakantie.

Activities

Kleine Gasten worden behandeld als VIP’s, met aangepaste badjassen, slippers, verwarmde kinderzwembaden en leuke avonturen aangepast aan elke leeftijd. Sani’s Kleine Gast dineert met voedzame en smakelijke kindermenu’s en leert al doende in de academy’s aangepast aan haar of zijn leeftijd. Omdat een compleet assortiment van high-end materiaal en essentiële benodigdheden beschikbaar is, hoeven ouders niet te zeulen met kinderwagen, babybedje, flessterilisator of beddengoed. Geen wonder dat Sani onlangs werd bekroond als ‘World’s Leading Family & Beach Resort 2019’ in de World Travel Awards.

4. ‘De luxe van Méér’ in de Sani Suite Collection

Een verblijf op Sani Resort draait om de luxe van ‘méér’, het ultieme genieten. Bij Sani Suite Collection gaat de uitmuntende service nog een stap verder dan de butlerservice van vele hotels. Vakantie met Sani is tijd krijgen voor jezelf en quality time doorbrengen met de familie. Sani Suite Collection biedt een revolutionaire, persoonlijke service die je nergens elders vindt en die zorgt voor ultiem comfort en vakantieplezier.

Een persoonlijke conciërge zorgt voor een vakantieplanning op maat, die al begint voor de aankomst van de gast in Sani Suite Collection. De conciërge zorgt voor de voorzieningen in de suite volgens wens en reserveert ervaringen en services. De check-in gebeurt rustig in de suite. Een verblijf van ongeëvenaard comfort in een prachtige suite met één, twee of drie slaapkamers wordt aangevuld met bijzondere in-suite privileges, VIP-toegang tot evenementen en exclusieve voordelen en diensten, zoals een voorbehouden zone op het strand, privévervoer in het resort en een Volvo Tour Experience om de streek te leren kennen met chauffeur.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.