Preferred Hotels & Resorts verwelkomt Las Terrazas de Abama in Tenerife

Preferred Hotels & Resorts, het grootste onafhankelijke hotelmerk ter wereld, bereikt een belangrijke mijlpaal met zijn collectie Preferred Residences. Het aanbod is zopas uitgebreid naar 100 woningen in residentiële stijl en telt dertien nieuwe leden, waaronder de toonaangevende appartementen Las Terrazas de Abama, Abama Resort, Tenerife.

150 luxe appartementen in Tenerife

Las Terrazas de Abama werd onlangs toegevoegd aan het aanbod van de Preferred Residences collectie van Preferred Hotels & Resorts. De 150 luxe-appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en kenmerkend ruime terrassen liggen in Abama Resort in Tenerife, een internationaal hoog aangeschreven resort. Dankzij het milde klimaat is Las Terrazas de Abama het hele jaar rond een prachtige setting voor een onvergetelijke verblijfservaring met familie of vrienden.

 

 

De luxe-appartementen Las Terrazas de Abama, ontworpen door de Chileens-Boliviaanse architect Melvin Villarroel, zijn het beste wat er te vinden is op vlak van exclusief wonen in Tenerife, met verbluffend uitzicht op de Atlantische Oceaan en La Gomera, parking en 24/7 bewaking. De 5-sterrenservice, de keuze uit 12 restaurants waarvan twee met Michelinsterren bekroond, de 18-holes golfbaan ontworpen door Ryder Cup-speler Dave Thomas, het prestigieuze Tennis Center, de luxueuze spa, de Beach Club en uitgebreide faciliteiten van het nabijgelegen 5* hotel The Ritz-Carlton, Abama maken dat Abama Resort bekend staat als een van de meest luxueuze bestemmingen in Europa.

Een reservatie in Las Terrazas de Abama heeft reeds velen geïnspireerd om een appartement aan te kopen in het luxueuze resort, meer dan ooit de perfecte bestemming voor een tweede verblijf op een droomlocatie. Onlangs werd de eerste steen gelegd voor 48 nieuwe luxe-appartementen Los Jardines de Abama.

 

 

Deze schitterende hideaways zijn ontworpen met grote finesse en oog voor detail door het bureau Coderch Urbanismo y Arquitectura. Elk appartement geniet absolute privacy en een panoramisch uitzicht. Er zijn meerdere zwembaden voor de appartementen en vlakbij komt Abama Plaza, een nieuw centrum met bars en boetiekjes.

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

Preferred Residences is een van de vijf collecties van Preferred Hotels & Resorts en werd gelanceerd in 2015. Het merk verzamelt de beste residentiële verblijfsadressen en nodigt families, groepen, vrienden of zelfs zakenreizigers uit om er te komen wonen en leven, waarbij ze alle voordelen van een eigen huis koppelen aan de veiligheid, voorzieningen en diensten die ze genieten in een luxehotel. In 2019 bereikt Preferred Residences de mijlpaal van 100 residenties. Gasten die een Preferred Residences-ervaring boeken, genieten van exclusieve tarieven voor leden en worden beloond met punten voor een in aanmerking komend verblijf via het Preferred Hotels & Resorts I Prefer Hotel Rewards-programma dat voordelen biedt in meer dan 700 hotels, resorts en residenties wereldwijd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.