Kom naar de International Bicycle Tourism Conference in Utrecht

Wat wil de fietstoerist? En wie wil de fietstoerist? Deze vragen staan centraal op de eerste editie van de International Bicycling Tourism Conference (IBTC), die donderdag 27 februari plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht.

Fietstoerisme

Het fietstoerisme vormt internationaal een steeds belangrijkere bron van inkomsten. Veel landen spelen hierop in: door heel Europa worden fietsroutes uitgezet. En ook buiten Europa ontdekken overheden en het bedrijfsleven deze vorm van toerisme. Maar voldoen de routes, accommodaties en faciliteiten wel aan de wensen van de fietstoerist? En zijn het bedrijfsleven, overheden en andere organistaties bereid tot samenwerking om deze ontwikkeling een boost te geven?

 

 

Sprekers uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en de VS behandelen aan de hand van interessante praktijkvoorbeelden kansen, problemen en oplossingen die samenhangen met het fietstoerisme. Van de ‘fiets mee in de trein’-problematiek tot het succes van thematische routes en de laatste fietstrends in de Verenigde Staten.

 

 

De IBTC vindt plaats in de aanloop naar de 16e Fiets en Wandelbeurs (28-29 februari en 1 maart) in Jaarbeurs. Deelnemers aan de conferentie zijn uitgenodigd de volgende dag de grootste consumentenbeurs ter wereld voor fietsers en wandelaars te bezoeken. De organisatie van de IBTC is in handen van Hicle Events, eveneens organisator van de Fiets en Wandelbeurs. Kijk voor het programma en inschrijving op de IBTC-pagina.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 28, 29 februari en 1 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 5 piek korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Klik voor kaartjes met korting

Comments are closed.