Dit zijn de meest geliefde campingplaatsen van Europa

Campinggids www.camping.info, een van de meest toonaangevende in Europa, heeft Europa’s favoriete campingplaatsen op basis van gastenbeoordelingen samengesteld. Van de meer dan 23.000 campingplaatsen is Nederland met 7 campingplaatsen in Europa’s Top 100 vertegenwoordigd.

Camping Vreehorst (Gelderland/Winterswijk)

Nadat Camping Vreehorst uit Gelderland vorig jaar reeds de onderscheiding voor beste camping van Nederland won bij de camping.info-award, kon de camping deze titel dit jaar met succes verdedigen. Door de goede recensies van zijn gasten behaalde Camping Vreehorst de 13e plaats in de Europese rangschikking. De camping bestaat al sinds 1970 en ligt in het Nationaal Landschap Winterswijk. Vooral fietsers doen de camping graag aan. De eigenaars, de familie van der Heide, bekommeren zich om het welzijn van de gasten en investeren steeds weer in het comfort op de camping.

Wat nog in Nederland werd bekroond

  • Europa nr. 39: Recreatiecentrum Ter Spegelt, Nord-Brabant, Eersel
  • Europa nr. 61: Camping De Kleine Wolf, Overijssel, Stergeren
  • Europa nr. 70: Camping Julianahoeve, Zeeland, Renesse
  • Europa nr. 72: Recreatiepark Het Winkel, Gelderland, Winterswijk Brinkheurne
  • Europa nr. 97: Strandpark De Zeeuwse Kust, Zeeland, Renesse

 

 

De meest geliefde campingplaats van Europa is gelegen in Oostenrijk. Van meer dan 23.000 Europese campingplaatsen in 44 landen ging plaats 1 naar Camping Grubhof (Oostenrijk). De camping.info Award is één van de meest gewilde prijzen in de Europese Campingbranche. De tevredenheid van 148.864 kampeerders is de basis voor de camping.info Awards 2020. Gezamenlijk schreven zij 190.824 beoordelingen op camping.info.

“In ranking worden uitsluitend de beoordelingen van gasten opgenomen”

De award is een echte publieksprijs, het gaat uitsluitend om tevredenheid van klanten”, legt Maximilian Möhrle, directeur van camping.info, uit. “Daardoor maken ook kleine en onbekende campings een goede kans in de Top 100 van Europa, om zo als gouden tip ontdekt te kunnen worden.”

 

 

Möhrle is met name trots op zijn eigen ontwikkelde berekeningsformule, die zich vooral richt op de betrouwbaarheid van de beoordelaar, waardoor manipulatie wordt voorkomen. Andere factoren die het resultaat beïnvloeden, zijn onder andere hoe recent de beoordelingen zijn en het aantal beoordelingen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.