Martinhal ‘pampert’ pas bevallen vrouwen

Martinhal speelt in op de trend dat jonge moeders na hun bevalling graag zo snel als mogelijk weer hun oude zelf willen zijn. Fit worden, gezond eten, je goed voelen in je nieuwe lijf, me-time, ontspannen, en dat allemaal met een nieuwe baby. Ontspannen met een nieuwe baby, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kan je bij Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal een programma van &Breathe volgen: Postnatal retreats.

Awardwinnend programma

Het awardwinnende programma van &Breathe; postnatal retreats, helpt pas bevallen vrouwen met ontspannen, heropstarten, herstellen…voor mind en body, maar ook voor je relatie. Daarnaast is er aandacht voor je nieuwe identiteit als ouders. Dit allemaal in de luxe omgeving van Martinhal Sagres.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Portugal

Je kunt meer handige Portugal tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Portugal plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Het programma is te volgen van 1 tot 7 maart 2020, voor 3500 euro verblijf je met 2 personen en een baby volledig verzorgd:

  • 6 nachten in een tweepersoonskamer voor 2 volwassenen en 1 baby
  • Volpension met speciaal gezond menu, water en een glas wijn inclusief
  • Kinderopvang voor kinderen in de leeftijd 6-23 maanden, van 9:30 – 13:00 uur en van 14:30 – 17:30 uur (op basis van beschikbaarheid, vooraf reserveren)
  • Een relaxte massage van 50 minuten per persoon
  • 2 fitnesslessen per dag per persoon
  • 1 personal training sessie per week per persoon
  • 1 dagelijkse mindfulness les per persoon
  • 1 expert vraag & antwoord groepssessie voor alle &Breathe gasten

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.