Bekijk meer dan 250 live presentaties op de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

In Beurs van Berlage Amsterdam opent zaterdag 11 januari 2020 de ‘Vakantiebeurs Bijzondere Reizen’ haar deuren weer. De beurs combineert bijzondere bestemmingen en reizen met een uniek aanbod aan mogelijkheden.

De beurs, die al vele jaren wordt georganiseerd geeft ruimte aan circa 200 specialisten om de moderne toerist tot ontdekkingsreiziger te laten worden. De bijna 250 live presentaties vormen daarbij een geweldige inspiratiebron voor de bezoekers. Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

Het thema van 2020

Dit jaar staan twee themas centraal : Iran en Turkije. Twee gespannen tijgers. Een corresponderend thema in samenwerking met de G10 van de economie & filosofie: ‘Walking Europe’, een filosofische wandeling over 2000 kilometer van Canterbury naar Rome door het oude hart van Europa: Hoe Europees is Europa? Op de beurs is een walking Europe information point voor mensen die de ‘Walk’ willen doen of een deel ervan.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.