Dit is ‘s werelds meest toonaangevende bestemming

Turismo de Portugal is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot “Beste toeristenbureau van de wereld” bij de World Travel Awards, de ‘Oscars’ van het toerisme, vanavond gehouden in Oman. Daarnaast heeft Portugal de titel “Beste reisbestemming van de wereld” voor de derde maal mogen ontvangen.

“Het feit dat we drie jaar achtereen zijn uitgeroepen tot ‘Beste van de wereld’ laat zien dat onze langetermijnstrategie succesvol is, en dat we daarmee keer op keer onze doelen weten te behalen”, bevestigt de voorzitter van Turismo de Portugal, Luís Araújo. “Ik wil vooral alle medewerkers van Turismo de Portugal bedanken omdat ze goed begrijpen wat het toerisme van de toekomst inhoudt en ook omdat ze de uitdaging aangaan om te laten zien dat Portugal een excellente toeristische bestemming is.”

 

 

Portugal heeft bovendien de awards voor:

  • “Beste city break-bestemming van de wereld” (voor Lissabon)
  • “Beste eilandbestemming van de wereld” (voor Madeira)
  • “Beste avontuurlijke toeristische attractie” (voor Passadiços do Paiva) mogen ontvangen

In totaal vielen Portugal meer dan 10 awards ten deel.

 

 

De leukste hotspots in Portugal in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Portugal tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Portugal plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

De World Travel Awards zijn de ‘Oscars’ van het toerisme en worden sinds 1993 jaarlijks uitgereikt door professionals uit de sector wereldwijd. Tijdens dit event worden activiteiten in de toeristische sector onderscheiden om de onderlinge concurrentiekracht en de kwaliteit van het toerisme te stimuleren.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.