Gloednieuw Kempinski resort opent in harmonie op het ongerepte Dominica

​Tussen Guadeloupe en Martinique ligt het weelderige, ongerepte eiland Dominica. Deze verborgen parel van de Caraïben is vrij van massatoerisme en is een echte droom voor eco-avonturiers en voor wie even aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen. Kempinski koos voor deze locatie om een nieuw resort te bouwen in respect voor de natuur en lokale cultuur. Cabrits Resort & Spa Kempinski opende in oktober 2019 de deuren.

​Cabrits Resort & Spa Kempinski opent de deuren

​Voor de vele reizigers over de hele wereld opende Cabrits Resort & Spa Kempinski zopas in oktober de deuren. Het nieuwste vijfsterrenresort van Dominica ligt genesteld in Douglas Bay aan de noordwestkant van het eiland. Het resort koppelt de Caribische gastvrijheid aan de tijdloze Europese elegantie van Kempinski. Cabrits Resort & Spa Kempinski behoudt perfect het natuurlijke evenwicht tussen land en zee, terwijl het de hotelgasten verwent met een eigentijdse interieur en zinnenprikkelende gastronomische ervaringen.

​Het Caraïbische eiland biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan fauna en flora en is de thuishaven van enkele zeldzame planten, dieren en vogelsoorten. Met drie nationale parken, twee bosreservaten en het Syndicate Parrot Reserve wordt Dominica beschermd door een uitgebreid natuurparksysteem.

 

 

Avonturiers kunnen via talloze wandelpaden de prachtige omgeving bewonderen, terwijl natuurliefhebbers dieren kunnen observeren in hun natuurlijke habitat. Verder is het op Dominica genieten van het op een na grootste kokende meer ter wereld, 365 rivieren, watervallen en adembenemende stranden, variërend van suikerwit tot vulkanisch zwart. Niet alleen zijn de ruime kustlijnen en koraalriffen een ware streling voor het oog, ze zijn ook de perfecte locatie voor betoverende onderwateravonturen zoals duiken of snorkelen.

Nieuw hoogtepunt van luxe

​Alle 151 luxueuze kamers en suites van Cabrits Resort & Spa Kempinski bieden een uitzonderlijk uitzicht op de bergen of de oceaan. Of je nu verblijft in de superior kamers of de ruime suites en villa’s, elk interieur is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van het eiland. Het rustgevend palet van kustkleuren en natuurlijke, houten accenten brengen de prachtige omgeving naar binnen. Dankzij 1700m² aan spafaciliteiten en vier buitenzwembaden omringd door regenwoudbomen, komt elke hotelgast helemaal tot rust.

Deze onbekende schuilplaats aan het strand combineert het beste van de Europese service van Kempinski met een diep respect voor de cultuur en tradities van Dominica. Het is dan ook de perfecte bestemming voor luxereizigers die op zoek zijn naar een unieke resortervaring.

Dominica komt dichterbij

Vanaf december 2019 vliegt Air Belgium vanuit Charleroi naar Martinique en Guadeloupe. De Belgische luchtvaartmaatschappij vertrekt twee keer per week met een Airbus A340 in Charleroi naar de Caraïben. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om met KLM of Air France te vliegen naar Dominica vanuit Amsterdam of Parijs, via Sint-Maarten, Martinique of Guadeloupe.

Dominica, gelegen tussen Martinique en Guadeloupe, is vlot te bereiken vanuit andere Caribische bestemmingen met een lokale luchtvaartmaatschappij of met de ferry.

In stijl naar Kempinski

Exclusief voor gasten van het Cabrits Resort & Spa Kempinski Dominica is het ongerepte paradijs gemakkelijker dan ooit te bereiken dankzij een nieuwe luchtverbinding tussen eilanden. In Guadeloupe of Antigua kunnen gasten aan boord stappen van de Tropical Aviation’s 10-seat Beechcraft King Air 200 om naar Dominica te vliegen. De korte en comfortabele vlucht biedt een prachtig, fotowaardig uitzicht vanop lage hoogte en zorgt ervoor dat de gasten in luxe en stijl aankomen. Een privé SUV-transfer maakt de deur-tot-deur service af. Het tarief voor een retourvlucht tussen de eilanden is US$ 250 per persoon of US$ 500 voor twee personen. Privé SUV transfers zijn beschikbaar tegen extra betaling. Kamers in Cabrits Resort & Spa Kempinski Dominica vanaf US$370 per nacht.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.