Een culinaire vlucht met Cathay Pacific

Cathay Pacific ontwikkelde samen met Black Sheep Restaurants, de meest dynamische voedsel- en hospitality groep van Hongkong, een nieuw menu voor haar Economy Class. Het is de eerste keer dat Cathay Pacific samenwerkt met een prominente restaurantgroep om samen een menu te ontwikkelen voor de Economy Class.

Ook Cathay’s enorm populaire Betsy Beer is terug van weggeweest. Het lokaal gebrouwen, ambachtelijke bier kreeg een nieuwe smaak en een nieuw uiterlijk en is nu beschikbaar voor alle passagiers op langeafstandsvluchten in alle cabines. Met deze twee culinaire vernieuwingen komt de luchtvaartmaatschappij haar “Move Beyond” merkbelofte na om de verwachtingen van klanten in alle stadia van hun reis te overtreffen.

Nieuw eclectisch menu in Economy Class

Vanaf november kunnen passagiers die in Economy Class reizen op vluchten van Hongkong naar lange-afstandsbestemmingen genieten van gerechten die zijn gemaakt door de deskundige chef-koks van Black Sheep Restaurants en die geïnspireerd zijn op populaire gerechten uit de hele restaurantportefeuille. De nieuwe menu’s zullen in een later stadium ook worden uitgebreid naar regionale routes. Black Sheep Restaurants heeft twee Michelinsterren en verwelkomt dagelijks duizenden gasten uit de hele wereld in zijn 24 restaurants. Daardoor begrijpt de restaurantgroep internationale reizigers en hun behoeften als geen ander. De nieuwe gerechten die speciaal voor Cathay Pacific zijn samengesteld, zijn dan ook ontworpen met de moderne reiziger in het achterhoofd. Zo ontdekken ze nieuwe keukens en hebben ze meer keuze om te genieten van hun reis zoals ze dat willen.

 

 

“We zijn verheugd om samen te werken met Black Sheep Restaurants,” zei Cathay Pacific General Manager Customer Experience and Design Vivian Lo, “ze zijn net als wij in Hongkong gevestigd en delen een soortgelijke passie voor innovatie en gastvrijheid. Dit nieuwe menu viert de eclectische en levendige eetcultuur van onze thuisstad met gerechten uit verschillende keukens.”

Betsy Beer is terug

Betsy Beer werd meteen een hit toen het in februari 2017 voor het eerst werd uitgerold naar First en Business Class passagiers op vluchten tussen Hongkong en het Verenigd Koninkrijk. Het bier dankt zijn naam aan “Betsy”, het eerste vliegtuig van Cathay Pacific, een Douglas DC-3, dat in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw passagiers door de regio vloog. Deze nieuwe editie van Cathay Pacific’s unieke ambachtelijke bier maakt nu zijn spectaculaire return en is beschikbaar voor alle langeafstandspassagiers. Ook gasten die de lounges van Cathay Pacific op de internationale luchthaven van Hongkong bezoeken, kunnen proeven van het bier.

 

 

Het nieuwe Betsy Beer is een Pale Ale met citrussmaak die in samenwerking met de Hongkongse brouwerij Gweilo Beer werd gecreëerd. Voortbouwend op het originele “Betsy” DNA, wordt het bier gebrouwen van een overwegend ongebrande basis van gemoute gerst, samen met wat licht geroosterde gerst om een zoet, moutig profiel te geven met een vleugje brood, koekjes en toffee. Tijdens de kook wordt er sinaasappelschil toegevoegd om de smaak verder te helpen vormen. Het bier wordt vervolgens gefermenteerd met Gweilo’s huisgist, waarna het droog wordt gehopt met een mengsel van citrus- en sinaasappelhop om het aroma en smaakprofiel te vervolledigen. Cathay Pacific General Manager Customer Experience and Design Vivian Lo zei:

“Betsy Beer was ongelooflijk populair bij klanten toen we het meer dan twee jaar geleden op de markt brachten, en we zijn blij dat we dit speciaal in Hongkong gebrouwen bier weer kunnen aanbieden.

Of je nu een nieuwkomer bent op het gebied van ambachtelijk bier of een gepassioneerde liefhebber, Betsy Beer heeft voor elk wat wils. Het karakter is zowel duidelijk Cathay Pacific als Hongkong, en het past perfect bij de verschillende culinaire opties die we aan boord aanbieden.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.