De gloednieuwe Cannondale Quick Neo SL e-bike is nu verkrijgbaar

Cannondale, introduceert de Quick Neo SL, een lichte en sportieve e-bike die gemaakt is voor stevige trainingsritten, een boodschap in de stad of om je hoofd te legen. De Quick Neo SL is pijlsnel, wendbaar en rijdt soepel dankzij de kleine maar krachtige elektrische ondersteuning. Het responsieve en wendbare gevoel van een racefiets en het comfort van het rechtop zitten zorgen voor extra comfort

Quick Neo 2

Mahle ebikemotion X35

De eerdere uitvoering was voorzien van de Bosch PowerTube 500Wh, bij het huidige model is deze ingeruild voor de extreem lichte aandrijving: De Mahle ebikemotion X35. De aandrijving weegt slechts 3,5 kg, wat de Quick Neo SL een van de lichtste e-bikes op de markt maakt. Het systeem omvat een compacte achterwielaandrijving en accu van elk 250 Wh. De componenten zijn weggewerkt in de onderbuis en kan eenvoudig worden opgeladen. De fiets heeft drie ondersteuningsniveaus en gaan van een licht duwtje in de rug tot een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. De aandrijving is zo subtiel en netjes weggewerkt dat de Quick Neo SL op het eerste gezicht niet eens op een e-bike lijkt.

 

 

Cannondale’s geavanceerde SmartForm C3-aluconstructie en de full carbon voorvork houden de fiets levendig en licht. De OutFront-geometrie stuurt wendbaar en is extra stabiel bij hogere snelheden. Bij kleine frames komt het vaak voor dat de tenen het voorwiel raken. Door het voorwiel iets verder te plaatsen, is bij het huidige model minder kans dat dit zal gebeuren.

De Quick Neo SL-modellen zijn verkrijgbaar in twee framestijlen: een standaardversie met bovenbuis en een Remixte unisex-design met lage instap. Alle modellen zijn uitgerust met 700x38c banden die soepel rijden over hobbels en putdeksels. Deze tweewieler is van alle markten thuis: zijn sportieve karakter inspireert fitness fanaten pittige ritten af te leggen, daarnaast is hij ook geschikt voor het stadsgebruik. Het is mogelijk de fiets uit te breiden met een bagagedrager en spatborden. Tot slot zorgen de geïntegreerde lichten en reflecterende elementen ervoor dat je gezien wordt in het donker.

Quick Neo 2 Remixte – met lage instap

Alle Quick Neo SL modellen zijn uitgerust van de Cannondale-wielsensor en een IntelliMount-stuurpen. Hierdoor weet Cannondale, fietsers op een nieuwe manier in verbinding te brengen met hun fiets en de fietsbeleving nog meer te optimaliseren. De sensor kan worden afgelezen door de gratis Cannondale-app, deze voorziet je van informatie over de snelheid, afstand, verbrande calorieën en bespaarde CO2-uitstoot.

 

 

Door je smartphone in de stevige houder op de stuurpen te plaatsen, kan deze gelijk als dashboard worden gebruikt. De app houdt ook bij wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt, registreert de fiets automatisch bij Cannondale en nog veel meer.

De nieuwe Cannondale Quick Neo SL heeft twee modellen: de Quick Neo SL 1 en de Quick NEO SL 2. De fietsen zijn in de volgende maten verkrijgbaar, in Standaard:Small, Medium en Large en Remixte: Small en Large.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.