Kom naar het Slagharen Sinterklaasfeest 23 & 24 november 2019

Op zaterdag 23 en zondag 24 november wordt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen traditiegetrouw weer Het Slagharen Sinterklaasfeest gevierd! Naast de aanwezigheid van Sinterklaas en een groot aantal van zijn pieten, waaronder Stuntelpiet, staat het programma vol met diverse activiteiten.

Dagvullend programma

Gedurende de dag worden extra activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Je kan je eigen Pietendiploma halen door het Pietenparcours goed af te leggen, pakjes door de schoorsteen te gooien, zaklopen en schoentje knutselen. Wanneer de kinderen aan alle activiteiten hebben deelgenomen en alle stempels op hun kaart hebben, ontvangen ze net als echte Pieten een Pietendiploma.

 

Lees ook dit artikel: Bezoek vanaf nu Winter Slagharen

 

Sinterklaasshow

Naast alle activiteiten en een heuse Sinterklaasparade is er ook een speciale Sinterklaasshow in het American Circus Theater welke iedere bezoeker bij kan wonen.

 

 

Meer activiteiten

Een ticket voor Het Slagharen Sinterklaasfeest geeft toegang tot de meer dan 30 spannende attracties, de indoor ijsbaan in de Winter Western Village en de Sinterklaasparade niet te vergeten. Sinterklaas en de Pieten gaan aan het eind van de dag mee in de lichtjesparade en sluiten de dag af met een knal tijdens het avondspektakel.

Inclusief toegang Aqua Mexicana

Tijdens Het Slagharen Sinterklaasfeest is de toegang tot Aqua Mexicana inclusief bij een geldig ticket (op basis van beschikbaarheid). Maak van een koude winterdag een tropisch avontuur! Kom spetteren en spelen in waterpark Aqua Mexicana. Glij van de spannende glijbanen of speel in de waterspeeltuinen. Kom even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.