De International Golf Travel Market komt in 2020 naar Wales

Wales zal van 26 tot 29 oktober 2020 gastheer zijn van de International Golf Travel Market (IGTM). Dit wordt de eerste keer dat het wereldwijde evenement voor de golf- en reisindustrie in het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden. Dit is een geweldige locatie, want met een prachtig landschap en volop keus aan golfbanen, kun je in Wales naar hartelust golfen.

Langland Bay Golf Club

Langland Bay Golf Club

Je zult meer dan 200 fantastische banen vinden in een land dat van noord naar zuid slechts 274 kilometer lang is!
ICC Wales Dragon  Foto Steve Pope- Fotowales

Het evenement biedt volop netwerkmogelijkheden, evenals branche-updates voor een internationaal publiek van 1200 golfreizigers, waaronder media, golfexploitanten, locaties en bestemmingen. De IGTM 2020 valt samen met het 10-jarig jubileum van de Ryder Cup (2010) in Celtic Manor – een van de meest memorabele golfmomenten van Wales. In 2020 staat Wales bovendien in het teken van ‘Year of the Outdoors’, en worden de mogelijkheden op het gebied van buitenactiviteiten, sport, activiteit, avontuur en cultuur gevierd.

 

De leukste hotspots in Londen in een gratis reisgids

Download hem hier, alleen vandaag gratis te downloaden.

 

International Convention Centre Wales (ICCC Wales)

Eluned Morgan, minister van International Relations and Welsh Language, zegt: “Ik ben verheugd dat Wales volgend jaar gastheer zal zijn van dit invloedrijke evenement. IGTM biedt de gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met onze eersteklas gastvrijheid en om Wales te presenteren als een fantastische bestemming voor golf- en zakelijke evenementen.”

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

Het driedaagse IGTM vindt plaats in de 4.000 m² grote hal van het International Convention Centre Wales (ICC Wales). De opening en afsluiting van het evenement vinden plaats in het Celtic Manor Resort. Het bijbehorende golftoernooi presenteert de grote verscheidenheid aan kampioenschapsbanen, gezamenlijk georganiseerd door Celtic Manor, The Vale Resort, Marriott St Pierre en Royal Porthcawl. Laatstgenoemde werd onlangs aangekondigd als locatie voor de 2021 AIG Women’s British Open.

 

 

Er is voor ieder wat wils in Wales. Speel op wereldberoemde banen, zoals Celtic Manor Resort waar de Ryder Cup plaatsvond, de baan van Conwy die gekwalificeerd is door The Open, of de Royal Porthcawl baan waar de Senior Open Championships werden gehouden. Kijk voor meer informatie over golfen op de website van Visit Wales.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.