Fiets mee tijdens de MTB-toertocht in Schoorl

Noem ‘Schoorl’ in het bijzijn van mountainbikeliefhebbers en ogen gaan twinkelen. Het Noord-Hollandse dorp is al jaren een fenomeen onder mountainbikers. Op zondag 24 november rijden we een uitdagende MTB-toertocht in Schoorl, georganiseerd door Le Champion. De routes gaan over het beroemde MTB-parcours en nemen je mee over het strand, langs glooiende duinen en door de lage polders.

De startlocatie van de toertocht is bij sportclub Duinrand S aan de Smeerlaan in Schoorl. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 30 of 40 kilometer. Vanaf de start rijden deelnemers eerst naar Hargen aan Zee om van daar, via het strand, naar Bergen aan Zee te rijden. Vanaf hier gaat de route van 30 km over een gedeelte en de route van 40 km over het gehele MTB-parcours van Schoorl. Na deze ronde over het 15 kilometer lange MTB-parcours rijden deelnemers naar de finish.

 

 

Inschrijven

Online inschrijven is mogelijk t/m 23 november via de website. Het inschrijfgeld bedraagt €6,- voor alle afstanden. Jeugd tot t/m 15 jaar gaan mee voor €2,- en leden van Le Champion en de NTFU krijgen een korting van €2,- Bij de startlocatie kun je op zondag 24 november zelf ook inschrijven, maar dan geldt een toeslag van € 1,-.

 

 

De start van alle afstanden is tussen 9:00 tot 10:00 uur bij sportclub Duinrand S, Smeerlaan 2h, 1871 ET in Schoorl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.