Fly Better met Emirates en ontdek dynamisch Dubai

Ontsnap deze winter aan de regen en kou en geniet van een welverdiende vakantie naar Dubai met Emirates. Voor zowel individuele reizigers als families biedt de stad veel verschillende activiteiten. Van luxe shoppingfestivals tot traditionele markten bekend als souks, prachtige strandresorts, fine dining of avontuurlijke waterparken – in Dubai is er voor ieder wat wils. Het is het hele jaar zonnig en met de vele activiteiten die reizigers hier kunnen ondernemen, is het een ideale bestemming voor een vakantie of als tussenstop op een langere reis.

Zie meer voor minder met My Emirates Pass

Reizigers kunnen tijdens een vakantie in Dubai voordelig het land ontdekken met My Emirates Pass – een seizoensgebonden pas die in combinatie met een Emirates boarding pass kortingen en unieke voordelen activeert bij meer dan 500 locaties in de Verenigde Arabische Emiraten. Passagiers die naar Dubai vliegen – als tussenstop of eindbestemming – kunnen tussen 1 januari en 31 maart 2020* gebruik maken van de actie en genieten van kortingen oplopend tot 30% bij een selectie internationale winkelketen en tot wel 50% op verschillende activiteiten door simpelweg hun instapkaart en paspoort te laten zien. Als Emirates passagier bespaar je tijdens een vakantie bijvoorbeeld op luxueuze spabehandelingen, geniet je van een culinair vijfsterrendiner of ontdek je de avontuurlijke outdoor activiteiten.

 

 

Dubai Shopping Festival 2020

Verwen jezelf in een van de vele imposante winkelcentra, waaronder The Dubai Mall – een van ’s werelds grootste winkelcomplexen. Reizigers naar Dubai kunnen van 26 december 2019 tot en met 1 februari 2020 voordelig winkelen tijdens het Dubai Shopping Festival 2020*. Het langverwachte festival van vijf weken lang biedt klanten hoge kortingen in verschillende winkels met onovertrefbare deals op mode, sieraden, elektronische apparatuur en nog veel meer.

Mohammad Al Hasimi, Emirates’ Vice President, Commercial Products Dubai, zei: “Dubai is een fantastische stad met een constant groeiend aantal attracties en ervaringen waar reizigers van kunnen genieten. De stad is een van ‘s werelds voorkeursbestemmingen om te winkelen, bezienswaardigheden te ontdekken en te genieten van culinaire belevenissen. Passagiers die naar of via Dubai vliegen kunnen gebruik maken van geweldige deals met My Emirates Pass en het Dubai Shopping Festival 2020, om de stad Dubai nog beter te ontdekken.”

 

 

Fly Emirates, Fly Better

Tijdens een vlucht met Emirates genieten passagiers van meer dan 4.500 kanalen op ice – het bekroonde entertainmentsysteem van Emirates, regionaal geïnspireerde maaltijden, gratis drankjes en tot 20 MB gratis wifi. De luchtvaartmaatschappij biedt een ruime hoeveelheid aan toegestane bagage aan. Economy Class passagiers kunnen tot 35 kilogram meenemen, Business Class reizigers 40 kilogram en First Class passagiers maar liefst 50 kilogram.

Emirates passagiers die tijdens het Shopping Festival 2020 van plan zijn om goed in te kopen, kunnen gebruik maken van extra ruimbagage op de terugvlucht. Reizigers die terug naar Amsterdam vliegen, kunnen dan tien kilogram extra bagage meenemen. Dit aanbod is geldig op Economy Class tickets naar Dubai gekocht tussen 15 oktober 2019 en 1 februari 2020 voor reizen tussen 26 december 2019 en 5 februari 2020*.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.