Dit is de naam van het nieuwste schip van Princess Cruises

Princess Cruises heeft de naam van haar nieuwste schip bekend gemaakt. Het 3.660 gasten tellende schip gaat de Discovery Princess heten.

Het zusterschip van de Royal Princess, Regal Princess, Majestic Princess, Sky Princess en Enchanted Princess (lancering juni 2020) komt eind 2021 in de vaart. Haar inaugurele reis staat gepland op 3 november 2021 met een zevendaagse cruise op de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee van Rome naar Athene.

Na een kort seizoen op de Middellandse Zee zet de Discovery Princess koers naar Fort Lauderdale voor een serie cruises naar het Caribisch gebied. Daarna volgen verschillende reizen rond Zuid-Amerika vanuit Buenos Aires, Santiago en Fort Lauderdale.

 

 

“We weten dat Discovery Princess onze gasten cruisevakanties zal bieden die onuitwisbare herinneringen creëren”, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises.

“Discovery Princess neemt onze gasten mee op de meest gedenkwaardige vakanties van hun leven en laat hen tijdens elke reis kennismaken met nieuwe bezienswaardigheden, nieuwe culturen en nieuwe ervaringen.”
 
De bouw van de Discovery Princess vindt plaats op de Fincantieri-scheepswerf in Monfalcone, Italië. Het schip zal het derde speciaal gebouwde ‘MedallionClass’ schip zijn dat aan de vloot wordt toegevoegd. 

 

 

De meermaals bekroonde OceanMedallion biedt een geheel nieuw serviceniveau en creëert een vakantie die eenvoudiger, moeiteloos en gepersonaliseerd is door o.a: 

  • Versnelde aankomst – Gasten die bij de terminal aankomen met reisdocumenten geüpload naar hun profiel, genieten van een gestroomlijnd en versneld incheckproces waardoor hun vakantie nog sneller van start gaat
  • Touchless entree tot de hut – Geen kaart meer nodig om de hut te openen. Wanneer een gast zijn hut nadert ontgrendelt de deur automatisch
  • On-Demand diensten – Bestel eten, drinken, reisartikelen en winkelaankopen die direct overal aan boord, ook in de passagiershut, worden afgeleverd
  • Family & Friends Locator – maakt het eenvoudig om familie en vrienden te vinden, te chatten en de weg aan boord te vinden. Ook reisinformatie is eenvoudig te volgen of op te vragen

De vloot van Princess Cruises zal na de lancering van de Discovery Princess verder worden uitgebreid met twee nieuwe LNG-schepen (vloeibaar aardgas) die eind 2023 en voorjaar 2025 zullen worden opgeleverd. Daarmee komt het totaal van de lijn op vijf nieuwe schepen in zes jaar tijd. 

Cruises op de Discovery Princess kunnen geboekt worden sinds 8 oktober 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.