Meld je aan om de Aad Struijs Persprijs 2020 te winnen

Voor de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2020 dingen schrijvers, fotografen en vloggers/filmers uit de reiswereld dit jaar mee naar maar liefst vier vakprijzen: Print, Blog, Foto en Video. De inschrijving is nu geopend en sluit op maandag 18 november 2019.

De Aad Struijs Persprijs

De Aad Struijs Persprijs

Splitsing

Nieuw dit jaar is dat de categorie Tekst, waarin zowel printartikelen als blogs waren samengevoegd, weer is gesplitst. Om beide disciplines goed tot hun recht te laten komen, hebben ze net als in 2018 weer hun eigen prijs.

 

Lees ook dit artikel: Vorig jaar waren er 13 nominaties

 

De vernieuwing van de ASP de afgelopen jaren heeft als doel om zoveel mogelijk soorten reispublicisten een kans te geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk reisverhaal waar de lezer of kijker iets aan heeft, kan meedingen. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2018 tot oktober 2019.

 

 

Er zijn drie deskundige jury’s: een voor Print, een voor Blog en een gecombineerde jury voor Foto en Video. Zij beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de vier winnaars. De genomineerden in de categorie Video maken dit jaar ook kans op de Vakantiebeurs/ASP Publieksprijs, gekozen door de bezoekers van de Vakantiebeurs.

De vakprijzen bestaan uit een trofee en een geldbedrag. De uitreiking is op woensdag 15 januari 2020, de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, en wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs. De nieuwe winnaar van de publieksprijs wordt aan het einde van de beurs bekend gemaakt. De ASP wordt daarnaast ondersteund door Baltus Communications en USP Marketing PR.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.