25 miljoen leden voor Emirates Skywards

Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma, van Emirates en Flydubai heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: 25 miljoen leden. Om dit te vieren biedt Skywards haar leden heel veel aanbiedingen en verrassingen.

Skywards deelt uit

Vanaf 12 september kunnen Skywards-leden genieten van geweldige aanbiedingen en verrassingen. Leden kunnen 25% korting krijgen op upgrades en beloningskaarten op bepaalde vluchten van en naar Dubai. Daarnaast is er een speciaal Cash+Miles tarief op alle vluchten van Emirates en Flydubai en 25% korting op het kopen en weggeven van Miles. Vanaf 22 september zijn er competities en prijsuitreikingen gepland in de Emirates Terminal 3 die reizigers versteld zullen laten staan.

 

 

In de afgelopen 18 maanden heeft Emirates Skywards wereldwijd vijf miljoen nieuwe leden mogen verwelkomen, wat een duizelingwekkend gemiddelde is van 277.777 leden per maand, 9.259 per dag en meer dan zes leden per minuut. Het Verenigd Koninkrijk leidt de top 5 met 3.2 miljoen leden, gevolgd door de VS met 2.3 miljoen, Australië met 1.9 miljoen, India met 1.8 miljoen en de Emiraten met 1.7 miljoen leden.

 

 

Emirates Skywards heeft geïnvesteerd in de uitbreiding naar andere regio’s en demografieën. Het programma heeft inmiddels 157 partners verspreid over de wereld, waarvan 15 luchtvaartmaatschappijen die gezamenlijk op 2.000 bestemmingen vliegen. Daarnaast behoren nog 12 financiële merken en zeven wisselbureaus in 31 landen toe aan het programma. Emirates Skywards is ook partner van meer dan 100 hotelmerken en boekingsplatformen met een totaal aanbod van 30 miljoen woningen en kamers wereldwijd.

Drie nieuwe en uitgebreide partnerschappen in de afgelopen twee maanden – met Marriott Bonvoy, Chase Ultimate Rewards en Bicester Village Shopping – tonen de exponentiële groei en de aantrekkingskracht van het programma, zowel wereldwijd als regionaal.

Dr Nejib Ben Khedher, Senior Vicevoorzitter Skywards, zei: “Dit is een trots moment voor Emirates Skywards. Drie jaar geleden ondernamen we een transformationele reis waarbij we veel onderzoek hebben gedaan om te begrijpen wat onze loyale en aspirant-klanten echt waarderen en van ons verlangen. Met deze inzichten, een lange termijnstrategie en de nieuwste data en digitale technologie hebben wij samen met lokale en internationale iconische merken een gepersonaliseerde ervaring gecreëerd voor onze leden via mobiele kanalen. We werken nu aan het overschrijden van de volgende grote grens, waarbij inwoners van de Emiraten en bezoekers Miles kunnen verdienen door alledaagse aankopen.”

In een wereld die overspoeld wordt met loyaliteitsprogramma’s springt Emirates Skywards er bovenuit met haar pioniersgeest en industrieprimeurs. In samenwerking met Dubai Mall heeft Emirates Skywards het eerste loyaliteitsprogramma gemaakt waarbij leden direct Miles kunnen verzamelen over iedere transactie en in alle outlets van een winkelcentrum. Platinum leden hebben toegang tot nieuwe voordelen, zoals gratis upgrades, door gamificatie en gepersonaliseerde betrokkenheid. Gerichte aanbiedingen verbeteren de boekingservaring voor Skywards leden terwijl zij naar vluchten zoeken.

Emirates Skywards app

Emirates Skywards heeft de afgelopen 3 jaar ook drie apps gelanceerd die ervoor zorgen dat het makkelijker wordt om Miles zowel te verdienen als uit te geven. Het Skywards gedeelte van de Emirates app heeft één van de meest uitgebreide functies van alle airline apps. Er zijn ook twee gespecialiseerde apps: Emirates Skywards Go, voor aanbiedingen op het gebied van vrije tijd in 160 bestemmingen, en Emirates Skywards Cabforce, dat beschikbaar is in 890 steden wereldwijd om auto’s, taxi’s en minibussen te boeken.

Dit jaar heeft Emirates Skywards al drie industrieprijzen gewonnen: Beste Frequent Flyer Programma van Business Traveller Middle East, Excellentie in Management van Global Flight, en Middle East’s Leading Airline Rewards Programme van World Travel Awards.

De speciale aanbiedingen om deze mijlpaal te vieren zijn vanaf heden beschikbaar op emirates.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.