Halloween in Nederland

Over een ruime maand staat Halloween weer voor de deur. Het griezelfeest wordt in Nederland steeds populairder en dat is te merken! De Halloweenactiviteiten schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Kinderen gaan langs de deur voor ‘trick or treat’ en de verkleedfeestjes zijn niet meer weg te denken. Ook grote attractieparken pakken uit met Halloween. Het bekendste attractiepark dat uitpakt met Halloween is toch wel Walibi Holland. En sinds dit jaar hebben ze wat nieuws! Walibi Holland introduceert dit jaar voor het eerst een kindvriendelijke variant van de Halloween Fright Nights.

Halloween Spooky Days

Walibi Holland komt dit jaar met de Halloween Spooky Days. Een griezelig evenement voor de waaghalzen tot 12 jaar. Zoals de naam al doet vermoeden vindt het event overdag plaats. De Spooky Days zijn niet zo eng als het avondprogramma, maar wel superspannend, uitdagend en van dezelfde kwaliteit als de Fright Nights. Een extra reden om telefoon accessoires zoals een universele houder of PopSocket aan te schaffen. Voor je het weet schrik je je een hoedje en laat je uit schrik je telefoon vallen. Dankzij zo’n houder kun je jouw telefoon stevig vasthouden.

Een stevig iPhone 11 Pro Max hoesje is ook niet overbodig tijdens je bezoek. Er lopen acteurs door het park die je op elk moment kunnen laten schrikken! Daarnaast vind je drie griezelzones en zijn natuurlijk alle attracties open. Een uitje vol spanning, sensatie en actie!

 

 

De Halloween Spooky Days duren tot 18:00. Je mag langer blijven, maar wees gewaarschuwd. Vanaf dat moment gaan de Halloween Fright Nigths beginnen en die zijn doodeng! Wil je het park bezoeken tijdens de Halloween Spooky Days, maar houdt je kind niet van Halloween? Dan kun je bij de entree een speciale anti-monster badge halen. Draag je kind deze badge? Dan blijven de acteurs uit de buurt. Wil je graag nog een stapje verder gaan? Dan kun je tegen een kleine vergoeding anti-monster spray kopen. Hiermee kun je de engerds extra op afstand houden!

 

 

Maak het avontuur helemaal compleet door een nachtje te overnachten in Walibi Village. Na een dag vol spanning en adrenaline kun je ’s avonds heerlijk ontspannen. Ga je liever nog even verder op de horrortoer? Maak dan lekkere griezelhapjes zoals spinnetjes van mini donuts en zoute krakelingen, monster koekjes of vleermuizen met oreo koekjes en zelfgemaakte vleugeltjes. Kies een spannende film uit op Netflix en kijken maar!

Halloween in Toverland

Halloween in Toverland

Naast de Spooky Days zijn er door het hele land Halloween activiteiten voor kinderen te vinden. Denk aan verschillende attractieparken zoals, Attractiepark Toverland, Avonturenpark Hellendoorn, Julianatoren en Drouwenerzand Attractiepark. Kraak je liever je hersenen tijdens Halloween? Speel dan een escaperoom in het Halloweenthema. Houd je wel van een drankje en kan de nacht niet lang genoeg duren? Dan zijn er voor jou genoeg feestjes in het hele land te vinden. Verkleed jezelf in een spook, eng monster of tover jezelf om in een vampier en feest de hele nacht door! Ben je iemand die liever thuis blijft? Geen probleem! Op Netflix en Videoland vind je genoeg horrorfilms. Maak er een gezellige sleepover van met vrienden en ga de hele nacht enge films kijken! Natuurlijk kunnen hier de lekkere griezelhapjes en vieze bloeddrankjes niet ontbreken.

Kortom, tijdens Halloween hoef je je in Nederland niet meer te vervelen. Voor jong en oud is er genoeg te doen!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.