NCL viert 20 jaar Freestyle Cruising

Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruisevakanties, viert in 2020 de 20e verjaardag van het Freestyle Cruising concept. Hierbij krijgen gasten de vrijheid en flexibiliteit om hun ideale vakantie vorm te geven. Om het jubileum te vieren, biedt NCL haar reizigers vanaf 10 september 2019 20 dagen lang 20% vroegboekkorting op meer dan 400 cruises.

NCL bracht in 2000 een revolutie teweeg in de cruise industrie met de term ‘freestyle cruising’. Het aanbod aan activiteiten, gastronomie en entertainment aan boord is breed en er gelden op de schepen geen vaste dresscodes, dinertijden of tafelschikking. Hiermee richt NCL zich niet alleen op één type cruisereiziger, maar op de wensen en verwachtingen tijdens een cruise van iedere reiziger. De maximale flexibiliteit, comfort, vrijheid en afwisseling aan boord biedt gasten een persoonlijke cruise ervaring.

 

 

Met studio’s voor solo-reizigers, familiehutten en luxe suites in de exclusieve The Haven by Norwegian biedt NCL voor elke gast een geschikte accommodatie. Voor het diner in één van de 27 restaurants is er een vrije keuze aan zitplaatsen en zijn er geen vaste dinertijden. Reizigers kiezen elke dag zelf wanneer, waar en met wie zij willen dineren. Bovendien is er naast een uitgebreid sport- en wellnessprogramma een breed entertainmentaanbod met onder andere wereldberoemde Broadwayshows zoals Kinky Boots en Rock of Age en op sommige schepen zelfs een kartbaan en lasergamefaciliteiten.

 

 

Via de website kunnen partners flyers en promotiemateriaal downloaden ter ondersteuning van de vroegboekkorting.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.