Loop mee met de Bobbejaanlandtrail

Op zaterdag, 6 oktober 2019 vindt in Lichtaart de eerste Bobbejaanlandtrail plaats. Bobbejaanland trommelde hiervoor FROS Multisport Vlaanderen op. Bobbejaanland en FROS Multisport zetten samen een mooie natuurloop neer.

Bobbejaanland voorziet verschillende looproutes van respectievelijk 6 km, 11 km en 16 km: “op die manier kunnen lopers van alle niveaus deelnemen,” legt Commercieel Directeur Peggy Verelst uit, “kinderen tot 11 jaar kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun. De langste afstand is daar 1 km.”.

 

 

Wie deelneemt aan de Bobbejaanlandtrail, leert ook meteen de mooie Kempense omgeving van het park kennen. De lopers vertrekken namelijk aan het park en lopen door de bosrijke omgeving, langs de rivier de Nete richting Herentals. Daar keren ze terug naar het park voor een tocht langs alle attracties, richting Cowboy Town, waar alle routes zullen eindigen.

Je rugnummer is ook meteen je toegangsticket voor het park. Eens aangekomen kan je dus nog genieten van een fijn dagje pretpark.

 

 

Meer informatie vind je op de website. Inschrijven kan nog tot en met 4 oktober. Deelnemers die zeker willen zijn van een persoonlijk rugnummer en een exclusieve medaille dienen zich in te schrijven voor 22 september, 22 uur.

Wie graag Bobbejaanland op 7 september bezoekt, stelt zijn bezoek beter uit. Het park is op die dag namelijk uitverkocht.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.