Wonderen van de natuur uit alle windstreken op aarde

Zo’n 200 miljoen jaar geleden was onze planeet nog één grote landmassa. Uiteindelijk begon deze enorme landmassa uit elkaar te breken waardoor er zeven continenten ontstonden. Het BBC-boek Een Planeet, Zeven Werelden vertelt hoe elk continent is geëvalueerd en laat de ontwikkeling van de dieren en planten zien.

Het prachtige boek met spectaculaire foto’s geeft inzicht in bijzonder diergedrag en vertelt onbekende verhalen uit de natuur op ieder continent; van het ontoegankelijke Congolese regenwoud tot de bevroren plekken van de Himalaya en van de drukke Europese steden tot de uitgestrekte vlaktes van Afrika. Een must-have voor liefhebbers van de oogverblindende natuurdocumentaires.

 

 

Sir David Attenborough is een Britse bioloog en presentator. Hij maakt al meer dan zestig jaar televisie en is een autoriteit als het gaat om natuurdocumentaires. Zijn laatste programma, Planet Earth II, is de meest bekeken natuurdocumentaire allertijden.

 

 

Een Planeet Zeven Werelden | Sir David Attenborough | 9789021574301 | € 29,99 | 15 oktober 2019

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.